LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski poslovi

Traže se progameri, radnici u trgovini, grafički dizajneri i drugi – evo koji se poslovi nude

Donosimo ponudu studentskih poslova za kolovoz 2020. godine.

Donosimo ponudu studentskih poslova za kolovoz 2020. godine.

S novim mjesecom došao je red za popis novih studentskih poslova koji se nude onima koji žele zaraditi koju kunu kako bi se stigli zabaviti prije negoli počne nova akademska godina ili da, eventualno, plate one ECTS bodove koje nisu uspjeli odraditi. Oglase za studentske poslove možete naći pod kategorijom Poslovi na portalu Studentski.hr.

Student/ica grafičkog dizajna, 26 kn/h, rad od kuće

Tvrtka MOEDA INVEST traži studenta ili studenticu koji/a studira grafički dizajn kako bi kod njih radio/la na izradi jednostavnih grafičkih rješenja za različite društvene mreže, newsletter i druge medije. Posao podrazumijeva sljedeće:
  • priprema grafičkih elemenata za društvene mreže,
  • kreiranje grafičkih rješenja za marketinške i promotivne aktivnosti,
  • osmišljavanje vizuala.
Također, važno je napomenuti da, iako je sjedište poslodavca u Puli, radi se od kuće pa posao nije nužno vezan uz Pulu.

Rad na recepciji u hotelu Magdalena, 26 kn/h, Zagreb

Traži se student izraženih komunikacijskih vještina za rad na recepciji u hotelu. Posao uključuje doček i odjavu gostiju, rad u hotelskom operativnom sustavu, osnovne administrativne poslove te komunikaciju s gostima. Također, posao uključuje povremeni rad na šanku, a idealan je za sve koji se žele učiti hotelskom poslovanju zbog rada u malom obiteljskom objektu u kojem možete biti uključeni u sve aspekte hotelijerstva. Više informacija pronađite ovdje.

Asistent prevoditeljima i voditeljima projekata, 26 kn/h, Zagreb

Prevoditeljska agencija STENTOR traži studente stranih jezika za mjesto asistenta prevoditeljima i voditeljima projekata, pri čemu prednost imaju apsolventi engleskog/francuskog jezika i/ili slavenskih jezika koji posjeduju razvijene digitalne vještine. Nude dugoročnu suradnju, poticajno okruženje, rad u prevoditeljskim alatima i radno vrijeme prema dogovoru u skladu s potrebama poslovanja i rasporedom studenata. Više informacija pronađite ovdje.

Rad u trgovini, Lidl, 28 kn/h, Jastrebarsko

Lidl traži studenta za rad na blagajni i pomoć u trgovini, a u opisu posla stoji raspodjela proizvoda po trgovinama, optimiziranje opskrbe robom, raspoloživost robe i podrška dispoziciji trgovine. Dnevna analiza i korekcija narudžbi trgovina.  Rad je prema dogovoru, odnosno po potrebi, a više pročitajte na poveznici.

Full-Stack programiranje, 30 kn/h

Riječ je o tvrtki koja programira Full-Stack booking-sistem za optimizaciju površine vode u bazenima u Švicarskoj, a plaćanje ide po progresu programiranja. Za više detalja posjetite poveznicu.

Pomoćni poslovi u IT-u, CloudSense d.o.o., 30 kn/h, Zagreb, rad od kuće

CloudSense d.o.o. traži studenta/icu za rad na duži period na poziciji Junior Product Tester uz fleksibilno radno vrijeme i rad od kuće. Student/ica bi trebao/la posjedovati sljedeće vještine: analiziranje novih značajki proizvoda, kreiranje test caseova, izvršavanje testiranja proizvoda, prijavljivanje i ispravljanje programskih grešaka, razumijevanje svrhe testiranja softvera te razumijevanje različitih pristupa testiranju, razumijevanje poslovnih procesa i upornost u rješavanju tehničkih problema, aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu. Više pronađite ovdje.

Prijevoz putnika, 30 kn/h, Split

Traži se student ili studentica koji/a posjeduje vozačku dozvolu B kategorije za doček, ispraćaj i prijevoz gostiju taksi ili kombi vozilom. Moguće je raditi do kraja sezone ili samo neke mjesece, a više informacija možete pronaći ovdje.

Trener, 50 kn/h, Split

Sparta, sportska udruga Split traži dva radnika, studente 4. i 5. godine Kineziološkog fakulteta za rad s djecom predškolskog i školskog uzrasta, treninzi po principu sportske akademije, razvoj temeljnih motoričkih vještina uz elemente svih sportova, sve kroz igru i zabavu na djeci zanimljiv način. Osim toga, posao obuhvaća sudjelovanje u administrativnim i marketinškim aktivnostima i animaciju na dječjim rođendanima.

Za sve informacije možete se javiti na adresu sportska.akademijasparta@gmail.com, a nakon poslane zamolbe s kontakt podacima i životopisom, Udruga će vas povratno kontaktirati. Posao se obavlja tijekom akademske godine, prema dogovoru te je potrebno početi nešto ranije s obukom.
FOTO: UNSPLASH