LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski zbor Sveučilišta u Zadru

Traže se komunikativni i društveni studenti za rad u Studentskom klubu u Zadru

Ova prilika namijenjena je studentima koji su komunikativni, gostoljubivi i uživaju u interakciji s ljudima.

Ova prilika namijenjena je studentima koji su komunikativni, gostoljubivi i uživaju u interakciji s ljudima.

Studentski zbor Sveučilišta u Zadru poziva sve zainteresirane studente da se prijave za poziciju domaćina ili domaćice u Studentskom klubu. Ta prilika namijenjena je studentima koji su komunikativni, gostoljubivi i uživaju u interakciji s ljudima, a žele postati ključni članovi tima i doprinijeti stvaranju ugodnog i prijatnog okruženja za sve članove, goste i posjetitelje kluba.

Domaćini će imati odgovornu ulogu u pozdravljanju članova i posjetitelja te pružanju informacija o događanjima, programima i aktivnostima kluba. Njihova će zadaća biti osigurati da se svi osjećaju dobrodošlo i ugodno, kao i pomagati u organizaciji raznih događanja, uključujući koncerte, predavanja i tematske večeri. Osim toga, domaćini će blisko surađivati s ostalim članovima tima kako bi se svi planirani događaji i aktivnosti odvijali glatko.

Zašto su studentske prakse ključne za uspješnu karijeru?



Od kandidata se očekuje entuzijazam i spremnost na preuzimanje te odgovorne uloge. Potrebne su izvrsne komunikacijske vještine, sposobnost interakcije s različitim ljudima, pozitivan pristup te ljubaznost prema svima. Domaćini moraju biti spremni na timski rad i suradnju s ostalim članovima tima kluba. Satnica za tu poziciju iznosi 5,25 eura.

Splitski studenti sada mogu osigurati smještaj u domu radeći u SC-u, evo koji su uvjeti



Svi zainteresirani studenti mogu pronaći više detalja u tekstu natječaja. Prijavite se i postanite dio tima koji doprinosi dinamičnom životu Studentskog kluba na sveučilištu.
IZVOR: STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U ZADRU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA