LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Javni poziv

Traže se članovi budućeg Savjeta za mlade Grada Šibenika

Na javni poziv možete se odazvati najkasnije do 31. kolovoza, a uvjet je da niste mlađi od 15 i stariji od 29 godina.

Na javni poziv možete se odazvati najkasnije do 31. kolovoza, a uvjet je da niste mlađi od 15 i stariji od 29 godina.

Grad Šibenik objavio je javni poziv temeljem Odluke o osnivanju Savjeta mladih Grada Šibenika i Odluke o pokretanju postupka izbora članova Savjeta mladih Grada Šibenika u sklopu kojega pozivaju da se najkasnije do 31. kolovoza prijavite i postanete dio Savjeta mladih.

Kandidate mogu prijaviti udruge mladih i udruge koje se bave mladima, učenička vijeća, pomladci političkih stranaka, studentski zborovi te drugi registrirani oblici organizacija mladih, i to pod sljedećim uvjetima – da je kandidat za člana osoba od 15 do 29 godina s prebivalištem ili boravištem na području Grada Šibenika.

Savjet mladih jest savjetodavno tijelo Gradskog vijeća Grada Šibenika s ciljem uključivanja mladih u javni život Grada Šibenika i ima devet članova, a mandat im je tri godine. Kako stoji na stranici Šibenika, prijedlog kandidata podnosi se na propisanim obrascima koji se nalaze u prilogu Javnog poziva objavljenog na internetskoj stranici Grada.

Prijedlog kandidata može se predati najkasnije do 31. kolovoza 2020. godine u pisarnici Gradske uprave ili poslati na adresu: Grad Šibenik, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, Upravni odjel za društvene djelatnosti s naznakom Prijedlog kandidata za izbor članova Savjeta mladih Grada Šibenika.
FOTO: ŽELJKO KRNČEVIĆ/STUDENTSKI.HR