LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Traju prijave za studentske domove u Požegi i Osijeku, evo do kada se možete prijaviti

Pravo na subvencionirano stanovanje nemaju izvanredni studenti niti redoviti studenti kojima je mjesto prebivališta u mjestu studiranja, odnosno u Osijeku ili Požegi.

Pravo na subvencionirano stanovanje nemaju izvanredni studenti niti redoviti studenti kojima je mjesto prebivališta u mjestu studiranja, odnosno u Osijeku ili Požegi.

Raspisan je natječaj za ostvarivanje prava studenata na smještaj u studentskim domovima u akademskoj godini 2024./2025. za Studentski dom Vladimir Prelog u Osijeku (istočni i zapadni paviljon), Studentski dom Lavoslav Ružička u Osijeku (novi paviljon), Studentski dom dr. Andrija Štampar u Osijeku te Studentski dom dr. Franjo Tuđman u Požegi.

Pravo na subvencionirano stanovanje imaju studenti u redovitom statusu koji su hrvatski državljani, državljani države članice Europske unije, Europskoga gospodarskog prostora i Švicarske Konfederacije te osobe u skladu sa Zakonom o međunarodnoj i privremenoj zaštiti, koji su upisani na visoka učilišta u Republici Hrvatskoj na sveučilišne prijediplomske studije, sveučilišne diplomske studije, sveučilišne integrirane prijediplomske i diplomske studije, stručne kratke studije, stručne prijediplomske studije i stručne diplomske studije, studenti s invaliditetom upisani na doktorske studije te studenti prema posebnim odlukama Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih pod uvjetima određenim Pravilnikom o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje. Pravo na subvencionirano stanovanje nemaju izvanredni studenti niti redoviti studenti kojima je mjesto prebivališta u mjestu studiranja, odnosno u Osijeku ili Požegi.


Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u Puli trebaju znati ove bitne informacije


Prijave za smještaj u studentskom domu u Osijeku podnose se preporučenom poštom od 1. srpnja do 26. srpnja 2024. godine, na adresu Studentski dom Lavoslav Ružička (novi studentski paviljon), Kralja Petra Svačića 1c, 31000 Osijek. Rok za dostavu prijave na natječaj, bez obzira na način dostave, za smještaj u Osijeku je 26. srpnja 2024. godine.

Prijave za smještaj u studentskom domu u Požegi podnose se preporučenom poštom od 1. srpnja do 26. srpnja 2024. godine, na adresu Studentski dom dr. Franjo Tuđman, Osječka 7, 34000 Požega. Rok za dostavu prijave na natječaj, bez obzira na način dostave, za smještaj u Požegi je 26. srpnja 2024. godine.

Kako si maksimalno olakšati selidbu u studentski dom?


Privremene rang-liste bit će objavljene do 9. kolovoza 2024. godine, na oglasnim pločama Studentskog centra u Osijeku, na adresi Istarska 1b i Studentskog doma Lavoslav Ružička, na adresi Kralja Petra Svačića 1c te na web-stranicama Studentskog centra u Osijeku

Prigovor na privremenu rang-listu upućuje se u roku od 8 dana od objave rezultata Povjerenstvu za rješavanje prigovora na adresu Studentski centar u Osijeku, Istarska 1b, 31000 Osijek, isključivo preporučenom poštom, s naznakom Povjerenstvu za rješavanje prigovora. Prigovor se upućuje ukoliko je došlo do pogreške u bodovanju dokumentacije poslane na natječaj. Dodatna dokumentacija poslana u roku za prigovor neće biti uvažena.
 

„Natječaj za subvenciju privatnog smještaja biti će raspisan naknadno tijekom jeseni 2024.” – poručuje SC Osijek na svojoj web-stranici.


Više informacija o prijavama i uvjetima možete pronaći u tekstu natječaja. Odgovore na sva pitanja vezana uz natječaj možete dobiti isključivo slanjem e-maila na student-smjestaj@stucos.hr.
IZVOR: STUDENTSKI CENTAR U OSIJEKU
FOTO: FREEPIK, ILUSTRACIJA