LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

Traju prijave za programe cjeloživotnog obrazovanja na kineskom jeziku

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji organizira besplatne programe za poslovno učenje kineskog jezika. Rok za prijavu je 12. ožujka.

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji organizira besplatne programe za poslovno učenje kineskog jezika. Rok za prijavu je 12. ožujka.

Poslovno i stručno učenje kineskog jezika održat će se i ove godine u programu cjeloživotnog obrazovanja na kineskom jeziku. Program organizira Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija Sveučilišta u Rijeci u dvama smjerovima, Kineski jezik u turizmu za početnike te Poslovno komuniciranje na kineskom za početnike.

Rok za prijavu je 12. ožujka, a pohađanje programa cjeloživotnoga učenja potpuno je besplatno za sve polaznike. Za oba se smjera predmet izvodi na kineskom jeziku, a jezik poučavanja je engleski. Nastavu će izvoditi profesorica Haiyan Liu, doktorica znanosti iz NR Kine, a program obuhvaća 60 sati nastave.

Osim usvajanja stranog jezika, polaznici će upoznati kulturnopovijesne baštine, običaje, turističke destinacije i slično. Na kraju se polaže pisano-usmeni ispit nakon kojeg polaznici dobivaju certifikat na hrvatskom i engleskom jeziku te pet ECTS-a.

Kroz ovaj program polaznici će naučiti slušati, razumjeti i voditi kratke dijaloge s poslovnim partnerima te usvojiti osnove poslovne komunikacije u svrhu izbjegavanja i rješavanja nesporazuma u kineskom poslovnom okruženju.

Detaljnije informacije o programima dostupne su na službenoj mrežnoj stranici Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

FOTO: WIKIPEDIA