LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj

Traje natječaj za poslijediplomski studij iz područja sociologije na zadarskom i talijanskom sveučilištu

Prijava na združeni studij talijanskog i hrvatskog sveučilišta zaprimaju se do 60 dana od objave natječaja.

Prijava na združeni studij talijanskog i hrvatskog sveučilišta zaprimaju se do 60 dana od objave natječaja.

Sveučilište u Zadru raspisalo je 31. srpnja 2020. godine natječaj za upis 10 studenata na Međunarodni združeni poslijediplomski sveučilišni studij Sociologije regionalnog i lokalnog razvoja Sveučilišta u Zadru i Sveučilišta u Teramu u Italiji za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje sociologije akademska godina 2020/2021.

Studij traje tri godine, a izvoditelji su Odjel za sociologiju Sveučilišta u Zadru i Fakultet komunikacijskih znanosti Sveučilišta u Teramu (Facoltà di Scienze della Comunicazione, Università degli Studi di Teramo). Početak studija bio bi zimski semestar sljedeće akademske godine.

Prijave se mogu predati najkasnije u roku od 60 dana od objave natječaja na protokol Ureda pisarnice i pismohrane (arhiva) Sveučilišta u Zadru (Zadar, M. Pavlinovića bb, III. kat) neposredno ili poštom na adresu: 
 
SVEUČILIŠTE U ZADRU
Prijava za Međunarodni združeni
poslijediplomski doktorski studij
Sociologije regionalnog i lokalnog razvoja
M. Pavlinovića 1
23000 Zadar
 
Nakon isteka roka za prijave provest će se razredbeni postupak. Pristupnici koji prođu razredbeni postupak pozvat će se na upis po listi prioriteta s razredbenog postupka. Detaljnije informacije možete pronaći ovdje.
FOTO: LUKA BASA / STUDENTSKI.HR