LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Konferencija udruge USTEF

„Tour de Tourism" studentima pruža interdisciplinarni pristup turizmu, a pojedine vodi u Klagenfurt

Ove će se subote na Ekonomskom fakultetu održati novo izdanje konferencije „Tour de Tourism" s naglaskom na promicanje interdisciplinarnosti turizma. Sudionike očekuju i raznovrsni nagradni natječaji.

Ove će se subote na Ekonomskom fakultetu održati novo izdanje konferencije „Tour de Tourism" s naglaskom na promicanje interdisciplinarnosti turizma. Sudionike očekuju i raznovrsni nagradni natječaji.

Zanima te turizam? Htio bi se detaljnije informirati o mogućnostima koje ti pruža? Želiš naučiti nešto novo i pritom se dobro zabaviti? 

Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta – USTEF i ove godine okuplja zaljubljenike u turizam, studente sličnih interesa te ih poziva na novo izdanje konferencije Tour de Tourism. Svrha je ovogodišnjeg projekta potaknuti studente na stvaranje interesa i želje za turizmom na način da im se ukaže na raznovrstan i šarolik spektar mogućnosti u turizmu te na prednosti koje on pruža.

Tour de Tourism jednodnevna je besplatna konferencija koja će se sastojati od zanimljivih predavanja izabranih predavača iz raznih područja turizma te interaktivne radionice koja će se održati po završetku svih izlaganja. Ove je godine naglasak na promicanju interdisciplinarnosti turizma pa će studenti imati priliku upoznati se s temama iz područja novinarstva, IT-a, putovanja, hotelijerstva, turističke agencije i MICE-a. Na taj će se način upoznati s današnjim izazovima koje turizam pruža.

Konferencija će se održati u subotu, 16. prosinca, s početkom u 10 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, u dvorani 3. Uz mnoštvo zanimljivih predavača, sudionike očekuju i raznovrsni nagradni natječaji, certifikat kao potvrda sudjelovanja na konferenciji te mogućnost odlaska na jednodnevni izlet u Klagenfurt 17. prosinca 2017.

USTEF poziva sve ljubitelje turizma da se odazovu u što većem broju. Sve potrebne informacije o događaju možeš saznati na poveznici.

 

FOTO: USTEF