LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Obrazovanje u inozemstvu

Top sveučilišta iz Europe i Kanade okupljaju se na virtualnom sajmu

Radboud University iz Nizozemske, koji je svrstan u top 1 % sveučilišta u svijetu, tek je jedna od obrazovnih institucija koje će se predstaviti na virtualnom sajmu obrazovanja u organizaciji IntegralEdua.

Radboud University iz Nizozemske, koji je svrstan u top 1 % sveučilišta u svijetu, tek je jedna od obrazovnih institucija koje će se predstaviti na virtualnom sajmu obrazovanja u organizaciji IntegralEdua.

Nakon triju održanih događaja uživo u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku agencija IntegralEdu pripremila je poseban događaj – virtualni sajam obrazovanja na kojem će sudjelovati top sveučilišta i privatne srednje škole iz Europe i Kanade. Hrvatskim učenicima i studentima tom će se prilikom predstaviti institucije iz Danske, Finske, Nizozemske, Velike Britanije, Mađarske, Austrije, Njemačke i Švicarske i Kanade.

– Roditelji koji su u potrazi za vrhunskim srednjoškolskim obrazovanjem za vlastito dijete imaju priliku saznati sve o internatima i privatnim srednjim školama poput Collège Lycée Saint Charles iz Švicarske te ostalih škola koje su dio britanske grupacije Oxford International Education Group poput Bucksmore, D'Overbroeck's Collegea, Oxford International Collegea i Oxford Sixth Form Collegea. Njihovi učenici postižu vrhunske rezultate na završnim ispitima i upisuju sveučilišta poput Oxforda i Cambridgea. – poručuju organizatori.

Od brojnih sveučilišta koja će se pridružiti ističu Radboud University iz Nizozemske – ono je svrstano u top 1 % sveučilišta u svijetu. Prvi će se put pridružiti i jedno od najvećih i najpopularnijih finskih sveučilišta – University of Jyväskylä.

– Za učenike koji su zainteresirani za studij u Velikoj Britaniji, sveučilišta De Monfort i University of Central Lancashire predstavit će svoje studijske programe. Ovo je ujedno i zadnja prilika za upis studija u Velikoj Britaniji koja omogućava dobivanje studentskog zajma za pokrivanje školarine kroz sve godine studija. Zadnjih godina učenici pokazuju i sve veći interes za sveučilišta s područja Njemačke i Austrije koje će predstaviti njemačka sveučilišta ISM International School of Management i University of Kölna te austrijsko sveučilišta MODUL University Vienna. – dodaju iz IntegralEdua.

Najveće iznenađenje bit će, navode, kanadsko sveučilište Centennial College koje se u zadnjih 50 godina pretvorilo u vodeće sveučilište u Kanadi.

Praćenje sajma u potpunosti je besplatno, ali je potrebno prethodno se prijaviti. Postupak prijave, kao i sve dodatne informacije, mogu se pronaći na poveznici.
FOTO: UNSPLASH