LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga studenata Odjela za studije mora ,,Oceanus'' poziva

„Tjedan otvorenih ventila“ u organizaciji Oceanusa

U ponedjeljak, 7. travnja 2014. godine, Udruga studenata Odjela za studije mora ,,Oceanus'' u Splitu održat će otvaranje i uvodna predavanja u sklopu projekta „Tjedan otvorenih ventila“.

U ponedjeljak, 7. travnja 2014. godine, Udruga studenata Odjela za studije mora ,,Oceanus'' u Splitu održat će otvaranje i uvodna predavanja u sklopu projekta „Tjedan otvorenih ventila“.

U ponedjeljak, 7. travnja 2014. godine, Udruga studenata Odjela za studije mora ,,Oceanus'' u Splitu održat će otvaranje i uvodna predavanja u sklopu projekta „Tjedan otvorenih ventila“. 

Otvaranje će se održati u Sjevernom tornju Sveučilišne knjižnice u Splitu u 17:30 sati. Na otvaranju će pet govornika održati izlaganja na temu ronjenja.

- Ronjenje: nekad i danas, Prof.dr.sc. Alen Soldo (Odjel za studije mora)

- Fiziologija ronjenja, Prof.dr.sc. Zoran Valić (Medicinski fakultet)

- Edukacija u ronjenju, Igor Glavičić, Prof. (Big blue diving)

- Ronioc HRM-a, Ivan Grizelj (HRM)

- Ekološka akcija čišćenja izvora rijeke Cetine, Robert Kramarić (Udruga dobrovoljaca HRM).

U tjednu od 14. do 18. travnja na bazenima Poljud od 11 sati održavat će se trening ronjenja uz instruktore. Prijavnicu možete preuzeti na stranicama Oceanusa i ispunjenu je poslati na prijava.oceanus@gmail.com. Na treningu će se dijeliti pozivnice za After Dive Party, koji će se održati u četvrtak, 24. travnja, u Plavoj Kavi od 20 sati nadalje.

Na after partyju će se dodijeliti diplome sudionicima treninga te će se izvlačiti brojevi dobitnika nagradne igre. 

„Tjedan otvorenih ventila“ podupiru Aqua Maris, Splitski sveučilišni športski savez, Studentski centar Split, FESB Racing Team, Podvodni.hr, Big blue diving, PSS, SEAC, Udruga dragovoljaca HRM i drugi.

FOTO: OCEANUS