LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Karijerno promišljanje

Tjedan karijera obilježit će bogat program; jedan je od sudionika Ivan Pernar

Tjedan karijera održat će se od 4. do 8. ožujka u Dubrovniku. Središnji događaj manifestacije panel je naziva „Gdje je nestao čovjek”, s gostima među kojima izdvajamo Ivana Pernara, Hrvoja Katušića i Nina Dubretića.

Tjedan karijera održat će se od 4. do 8. ožujka u Dubrovniku. Središnji događaj manifestacije panel je naziva „Gdje je nestao čovjek”, s gostima među kojima izdvajamo Ivana Pernara, Hrvoja Katušića i Nina Dubretića.

Služba za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata Sveučilišta u Dubrovniku organizira Tjedan karijera, događaj u kojemu studenti u nekoliko dana imaju priliku dublje promisliti o svojoj karijeri te se povezati s različitim poslodavcima. Manifestacija će se tako upriličiti od 4. do 8. ožujka, a naglasak će, između ostaloga, biti na utjecaju društvenih mreža i tehnologije na mlade te osobinama Generacije Z, odnosno ljudi rođenih u razdoblju od 1996. do 2011. godine

Program prvoga dana započinje u 12 sati na Sveučilišnom Kampusu gdje će se održati predavanje Što znači biti povjesničar u novom vremenu?. Navedeno predavanje vodit će predsjednik Društva turističkih vodiča Dubrovnik Marko Sjekavica, profesor povijesti i filozofije Katija Matušić te ravnatelj Doma Marina Držića Nikša Matić.

Osim različitih radionica, panela i predavanja potrebno je istaknuti glavni događaj manifestacije pod nazivom Gdje je nestao čovjek. O Generaciji Z i njihovu pristupu poslu, ljubavi, vjeri, politici i ostalim životnim pitanjima na panelu će govoriti saborski zastupnik Ivan Pernar, generalni vikar Dubrovačke biskupije don Hrvoje Katušić, psihologinja Ljubica Uvodić Vranić i vlasnik agencije Direct Booker Nino Dubretić. Moderator panela bit će voditelj umjetničkog programa Art radionice Lazareti Pero Mrnarević, a panel će biti moguće poslušati 7. ožujka s početkom u 10 sati na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju.

Manifestacija će posljednjeg dana završiti okruglim stolom naziva Karijerni centri u sustavu visokog obrazovanja, koji će se održati na Sveučilišnom kampusu s početkom u 11 sati. Cjelovit je program dostupan na poveznici.

FOTO: PIXABAY