LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Istakni se u masi studenata inženjerstva i otputuj na polufinale u Ankaru:

TIMES CASE STUDY natjecanjem do puta u Tursku!

ESTIEM LG ZAGREB pruža ti priliku da pokažeš kako najbolje možeš razmišljati „izvan okvira" i dobivati titulu najboljeg studenta inženjerstva u Europi!

ESTIEM LG ZAGREB pruža ti priliku da pokažeš kako najbolje možeš razmišljati „izvan okvira" i dobivati titulu najboljeg studenta inženjerstva u Europi!

ESTIEM LG ZAGREB pruža ti priliku da pokažeš kako najbolje možeš razmišljati 'izvan okvira' i istaknuti se u silnoj masi studenata inženjerstva te, kad za to dođe prilika, ugrabiti posao o kojem si uvijek sanjao!

ESTIEM je studentska organizacija koja povezuje studente, ali i institucije diljem Europe na području industrijskog inženjerstva i menadžmenta te predstavlja više od 50 000 studenata kroz 72 lokalne grupe iz 28 europskih zemalja. Hrvatska također ima svoju ESTIEM lokalnu grupu osnovanu 2009. godine na Fakultetu stojarstva i brodogradnje u Zagrebu. Ciljevi su joj povezivanje i unapređivanje odnosa između studenata kroz različite međunarodne projekte kao što su razmjene, seminari, radionice te „case study“ natjecanja.

Prva od takvih radionica je TIMES CASE STUDY NATJECANJE koje se održava 11.1.2013 u 10:00 sati u prostorijama Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu

TIMES CASE STUDY je natjecanje na kojem mogu sudjelovati svi studenti s bilo kojeg fakulteta raspodijeljeni u timove od 3 do 4 natjecatelja, a oni studenti koji nemaju svoj tim, a žele se natjecati, mogu se prijaviti i na samom natjecanju će im biti dodijeljen tim.

Cilj natjecanja je riješiti zadani problem u određenom roku na dan natjecanja i prezentirati ga na engleskom jeziku pred stručnim žirijem koji odlučuje o pobjedniku i šalje ga na polufinale koje će se održati u Ankari (TURSKA). Pobjednici finala „TIMES“ natjecanja dobivaju titulu najboljih studenata inženjerstva Europe !

Prijavu za natjecanje možete izvršiti slanjem e-mail-a na times@siim.hr, a više o natjecanju možete saznati na Facebook stranici eventa natjecanja. O radionici,koja će se održati prije natjecanja, na kojoj će stručni treneri iz Beograda prenijeti svoje znanje o rješavanju case study-a, možete saznati na stranici eventa radionice.

Istakni se iz gomile i osiguraj si profesionalni put na vrijeme! Uzmi titulu najboljeg studenta inženjerstva i uz to se zabavi sa studentima iz cijele Europe!

FOTO: TIMES CASE STUDY COMPETITION