LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
VJETAR U LEĐA

Tijekom tradicionalnog božićnog druženja EFZG je dodijelio zahvalnice i nagrade najboljim studentima i profesorima

Kako bi i dalje bili izbor broj jedan za sve nadolazeće generacije maturanata, i u 2023. godini, nastavljaju s moderniziranjem studijskih programa, jačanjem kvalitete osoblja i stvaranjem novih zanimljivih ne-nastavnih aktivnosti. Zahvalnice i nagrade dodijeljene su onima koji su se istaknuli ove godine, a koji su pridonijeli upravo ostvarivanju tog i sličnih ciljeva.

Kako bi i dalje bili izbor broj jedan za sve nadolazeće generacije maturanata, i u 2023. godini, nastavljaju s moderniziranjem studijskih programa, jačanjem kvalitete osoblja i stvaranjem novih zanimljivih ne-nastavnih aktivnosti. Zahvalnice i nagrade dodijeljene su onima koji su se istaknuli ove godine, a koji su pridonijeli upravo ostvarivanju tog i sličnih ciljeva.

Svaku godinu treba okruniti tako da se da vjetar u leđa onima koji su pridonosili i obrazovanje činili još kvalitetnijim i dostupnijim. Takva ekipa postoji i na EFZGU, a tijekom tradicionalnog božićnog okupljanja, dodijeljene su im i posebne zahvalnice i nagrade, a osim studentima, iste su dobili i profesori koji su se svojim radom istaknuli ove godine.
 
Maji Sladović, Barbari Šebalj i Edimu Klempiču, dodijeljene su priznanja za osvojeno prvo mjesto na završnici natjecanja LUMEN platforme. Za sportske uspjehe, zahvalnice su dodijeljene Dori Bjelkanović, Barbari Puljić, Ivanu Ivkoviću, Hrvoju Vrdoljak, Niku Viduki, Jakovu Dujmoviću, Ivi Nikačević, Magdaleni Šilić, Ana-Mariji Bikić, Emi Marković, Luciji Švigač, Katarini Jeličić, Luciji Bakalar, Sadei Bećirović, Petri Nuić, Mateu Budić, Nikoli Budić, Ivi Ivčić, Filipu Škrlecu, Emmi Živković, Bruni Kovačiću, Natku Kvakan, Nevenu Zonjiću i Hrvoju Žuveli.

Dok su studentima Bernardu Cirimotiću, Filipu Fučkanu, Josipu Lisaku, Martini Muštra Borić, Bruni Nagradiću, Leonardu Navarro Copa i Marcu Navarro Copa, dodijeljena priznanja za doprinos organizaciji međunarodne znanstvene konferencije 2nd Zagreb International Conference on the Law of Obligations.

Na svečanosti su također dodijeljene zahvalnice i članovima zbora Sonus Oeconomicus te njihovoj voditeljici, Danijeli Vargi.

Dodijeljena su i godišnja priznanja za istraživački rad koje su dobili: dr. sc. Maja Bašić i Marija Logarušić, mag. oec., dr. sc. Dalia Suša Vugec, doc. dr. sc. Ivana Lolić, doc. dr. sc. Petra Barišić, izv. prof. dr. sc. Petar Sorić, izv. prof. dr. sc. Tomislav Hernaus, prof. dr. sc. Josip Mikulić i prof. dr. sc. Marina Dabić. Također, dodijeljena su i godišnja priznanja za nastavni rad čiji su primatelji: dr. sc. Antea Barišić, doc. dr. sc. Tanja Komarac, dr. sc. Dalia Suša Vugec i izv. prof. dr. sc. Miroslav Mandić.

Svečanosti su nazočili dekanica Ekonomskog fakulteta - Zagreb, izv. prof. dr. sc. Sanja Sever Mališ, prodekani izv. prof. dr. sc. Božidar Jaković, izv. prof. dr. sc. Kosjenka Dumančić, izv. prof. dr. sc. Zoran Wittine i izv. prof. dr. sc. Zoran Krupka te djelatnici i prijatelji Fakulteta.

Želim iskoristiti ovu priliku i osobno se zahvaliti cijelom nenastavnom i nastavnom osoblju na njihovom radu tijekom cijele godine. Bilo je izazovno, ali ponosna sam vas i veliko mi je zadovoljstvo što vas mogu zvati mojim kolegama. Godinu ćemo pamtiti po vašem radu na stjecanju EQUIS akreditacije. Uz AACSB , EPAS i sada EQUIS akreditaciju, Fakultet je postao je dijelom elitnog kruga od svega 207 vodećih visokoškolskih institucija iz područja ekonomije i poslovne ekonomije u svijetu. Ovu godinu ćemo pamtiti i po velikom uspjehu na upisima - čak 10 000 maturanata odabralo je studijske programe Ekonomskog fakulteta, u izbor top 5 studija tijekom prijave željenih Fakulteta. Kako bi i dalje bili izbor broj jedan za sve nadolazeće generacije maturanata, i u 2023. godini, nastavljamo s moderniziranjem studijskih programa, jačanjem kvalitete osoblja i stvaranjem novih zanimljivih ne-nastavnih aktivnosti, rekla je dekanica Ekonomskog fakulteta Sveučilište u Zagrebu izv. prof. dr. sc. Sanja Sever Mališ.

FOTO: KARLO ŠUTALO