LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Privremene poteškoće

Tehnički problemi onemogućili pristup web-stranici i e-mailu Studentskog centra u Zagrebu

Korisnicima se preporučuje da se za hitne upite obrate izravno preko alternativnih komunikacijskih sredstava ili osobnim dolaskom u prostorije SC-a.

Korisnicima se preporučuje da se za hitne upite obrate izravno preko alternativnih komunikacijskih sredstava ili osobnim dolaskom u prostorije SC-a.

Zbog trenutnih tehničkih poteškoća, web-stranica i e-mailovi Studentskog centra u Zagrebu privremeno su bili nedostupni. Iz SC-a mole sve korisnike za strpljenje i razumijevanje dok se problem u potpunosti ne riješi.

U zagrebačke teretane od nove akademske godine učlanjuje se isključivo online, evo što sve morate znati


Studentski centar u Zagrebu obavijestio je korisnike da se radi na otklanjanju tehničkih problema te da će normalan pristup uslugama biti omogućen što prije. Tijekom tog razdoblja studenti i drugi korisnici neće moći koristiti sve online usluge ili slati e-mailove preko službenih kanala Studentskog centra.

Zagrebačke teretane spremne su za povratak studenata, donosimo radno vrijeme


Savjetuje se redovito pratiti službene obavijesti SC-a na društvenim mrežama i drugim komunikacijskim kanalima kako bi se pravovremeno dobile najnovije informacije o statusu sustava. Korisnicima se preporučuje da se za hitne upite obrate izravno preko alternativnih komunikacijskih sredstava ili osobnim dolaskom u prostorije SC-a.

Student servis u Zagrebu zbog blagdana Velike Gospe u petak radi drugačije nego inače


Daljnje informacije bit će dostupne čim se sustavi ponovno uspostave.

IZVOR: SC ZAGREB
FOTO: STUDENTSKI.HR, ARHIVA