LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
POPUST NA NJEMAČKI JEZIK

Tečajevi i ispiti njemačkog jezika u Goethe-Institutu za sve koji planiraju studij u inozemstvu

Nastava je na svakom stupnju komunikativna, a govor, slušanje, čitanje i pisanje vježbaju se u svakodnevnim životnim situacijama s autentičnim tekstovima pa su polaznici nakon tečaja najbolje pripremljeni za komunikaciju u svakodnevnim situacijama.

Nastava je na svakom stupnju komunikativna, a govor, slušanje, čitanje i pisanje vježbaju se u svakodnevnim životnim situacijama s autentičnim tekstovima pa su polaznici nakon tečaja najbolje pripremljeni za komunikaciju u svakodnevnim situacijama.

U današnje se vrijeme brojni studenti odlučuju za studij u inozemstvu ili barem dio svog studijskog obrazovanja žele provesti na nekom od inozemnih sveučilišta. Među atraktivnijima su zasigurno sveučilišta u zemljama njemačkog govornog područja. Ponuda programa zaista je raznolika – od programa razmjene studenata, studentske prakse, pa sve do atraktivnih istraživačkih stipendija.

Budući da je jedan od važnih faktora prilikom prijave i poznavanje jezika, svakako je bitno odabrati pravo mjesto za učenje i usavršavanje njemačkog jezika.

Goethe-Institut kulturni je institut Savezne Republike Njemačke koji nudi tečajeve njemačkog jezika i ispite u više od 90 zemalja te potiče učenje njemačkog jezika u inozemstvu i njeguje međunarodnu kulturnu suradnju.

Samim time Goethe-Institut najpouzdanije je mjesto za učenje njemačkog jezika. Izaberite iz široke ponude ono što najbolje odgovara vašim ciljevima. Uspješno naučite njemački za svakodnevni život, za slobodno vrijeme, posao ili studij. Ponuda tečajeva obuhvaća različite formate i termine održavanja prilagođene raznim ciljnim skupinama. Tako osim tečajeva uživo i u posljednje vrijeme sve popularnijih online tečajeva, u ponudi imamo i kombinirane tečajeve koji nude veliku fleksibilnost u pogledu vremenske organizacije i kombiniraju prednosti nastave uživo i učenja u virtualnom okruženju. Budući da iz široke ponude ponekad baš i nije jednostavno odabrati tečaj, svi polaznici u okviru osobnog savjetovanja mogu dobiti odgovore na sva pitanja i tako odabrati format koji im najviše odgovara.

 

Nastava u Goethe-Institutu ne omogućuje samo učenje jezika nego i upoznavanje njemačke kulture. Nastavne su metode raznolike i uključuju upotrebu raznih medija. Nastava je na svakom stupnju komunikativna, a govor, slušanje, čitanje i pisanje vježbaju se u svakodnevnim životnim situacijama s autentičnim tekstovima pa su polaznici nakon tečaja najbolje pripremljeni za komunikaciju u svakodnevnim situacijama.

 

Osim toga, u Goethe-Institutu moguće je polagati međunarodno priznate ispite Goethe-Zertifikat. Certifikati Goethe-Instituta cijenjeni su u cijelome svijetu kao priznati dokaz poznavanja njemačkog jezika i vrijede kao valjana potvrda o znanju jezika prilikom prijave za studij, zapošljavanja u inozemstvu i sl. U Goethe-Institutu možete polagati ispite na razinama od A1 do C2 te dobiti sve informacije o tome kako se najbolje pripremiti za ispit, gdje pronaći materijale za vježbanje i kako se prijaviti za pripremni tečaj.

 

S obzirom na to da Goethe-Institut jedini u Hrvatskoj nudi i tečajeve i međunarodno priznate ispite, sasvim je logičan odabir za učenje njemačkog jezika, a studenti redovnih studija imaju pravo i na studentski popust od 10% koji vrijedi za sve formate tečajeva i ispite.

FOTO: GOETHE-INSTITUT KROATIEN, PR