LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Učenje stranih jezika

Tečajevi engleskog i talijanskog za 60 splitskih studenata

Predavanja iz engleskog održavat će se ponedjeljkom i srijedom od 19 sati, a iz talijanskog utorkom i četvrtkom od 20 sati.

Predavanja iz engleskog održavat će se ponedjeljkom i srijedom od 19 sati, a iz talijanskog utorkom i četvrtkom od 20 sati.

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu u suradnji sa studentima splitskog Filozofskog fakulteta organizira online jezične tečajeve. Riječ je o tečajevima talijanskog jezika i kulture te engleskog jezika i kulture. 

– Cilj je organizacije ovih online tečajeva razvoj interesa za učenjem novih stranih jezika, poticanje zanimanja za strane kulture i gradove, kao i poticanje sudjelovanja u raznim programima međunarodne suradnje. – navode iz Zbora na svojim službenim stranicama.

Predviđeno je deset predavanja kroz koja će se obrađivati razne teme poput povijesti, umjetnosti i geografije, a koja počinju 26. travnja. Predavanja iz engleskog održavat će se ponedjeljkom i srijedom od 19 sati, a iz talijanskog utorkom i četvrtkom od 20 sati – na platformi Google meet. 

Prijaviti se mogu zainteresirani splitski studenti ispunjavanjem obrasca na poveznici. Broj je sudionika ograničen na 30 po tečaju. 
FOTO: PIXABAY