LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filozofski fakultet u Rijeci

Tečaj talijanskog jezika namijenjen brucošima, za početnike i one koji žele obnoviti znanje

Cilj ovog intenzivnog tečaja je omogućiti studentima stjecanje osnovnog znanja talijanskog jezika dinamičnim i interaktivnim metodama učenja.

Cilj ovog intenzivnog tečaja je omogućiti studentima stjecanje osnovnog znanja talijanskog jezika dinamičnim i interaktivnim metodama učenja.

Odsjek za talijanistiku Filozofskog fakulteta u Rijeci organizira intenzivni tečaj talijanskog jezika namijenjen brucošima, koji će se održati od 25. rujna do 4. listopada 2024. godine. Cilj tog intenzivnog tečaja je omogućiti studentima stjecanje osnovnog znanja talijanskog jezika dinamičnim i interaktivnim metodama učenja.

Tečaj će se održavati na Kampusu, na adresi Sveučilišna avenija 4, u prostorijama Odsjeka za talijanistiku, konkretno na 5. katu. Nastava će se odvijati u predavaonici F-501, a satnica je prilagođena studentima. Nastava će se održavati od 10 do 11:30 te od 12 do 13:30. Prvog dana, zbog početnih aktivnosti i organizacijskih pitanja, nastava će trajati od 10 do 11:30.

Ovaj zagrebački fakultet organizira tečaj za brucoše, trajat će nekoliko dana



Taj tečaj idealna je prilika za studente koji do sada nisu imali priliku učiti talijanski jezik, kao i za one koji žele ponoviti i osvježiti svoje osnovne jezične vještine prije početka akademske godine.
IZVOR: FILOZOFSKI FAKULTET U RIJECI
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA