LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pravni fakultet u Zagrebu

SZZG podržao Zbor Pravnog fakulteta koji želi postići bolju komunikaciju s Fakultetom

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu javno je podržao svoje kolege i pozvao sve koji imaju određeni problem da kontaktiraju njih ili studentskog pravobranitelja.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu javno je podržao svoje kolege i pozvao sve koji imaju određeni problem da kontaktiraju njih ili studentskog pravobranitelja.

Prije tri dana Studentski zbor Pravnog fakulteta u Zagrebu Upravi i Vijeću fakulteta poslao je peticiju s više od 1500 potpisa kojom žele postići ispunjenje 6 zahtjeva koje su im istovremeno uputili.
Vezano:
Nije bilo dodatne obavijesti od Zbora Pravnog fakulteta od tada, no danas im je Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu javno uputio poruku podrške na svojoj Facebook stranici koju prenosimo u nastavku:

– Podržavamo nastojanja Studentskog zbora Pravnog fakulteta u inicijativi zastupanja studentskih interesa te želji da studenti Fakulteta budu na vrijeme i detaljno informirani o načinu odvijanja predstojećih ispita na jesenskom roku. Uprava bilo koje sastavnice se treba prema studentima, jednako kao i studenti prema Upravi sastavnice, odnositi odgovorno i s poštovanjem te smatramo da je navedeno minimum svih akademskih odnosa. Ukoliko isto ne bude slučaj, utoliko se javite nama ili  Studentski pravobranitelj Sveučilišta u Zagrebu, kako bismo se zajedno zalagali za održavanje kvalitete obrazovanja i unaprjeđenje studentskog standarda.

Za Vas, uz Vas,
Predsjedništvo SZZG-a

Naknadno smo kontaktirali i Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu, o čemu ćemo izvijestiti kada dobijemo odgovor, a do tada se možete podsjetiti u čemu je točno problem na Pravnom fakultetu na ranije navedenoj poveznici.

FOTO: MAJA ČIRJAK/STUDENTSKI.HR