LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija volontera

Svoj CV obogati stavkom angažmana u Debatnom klubu EFZG-a

Nakon završetka fakulteta i zaslužene diplome važno je da u svome CV-ju istakneš svoje izvannastavne aktivnosti, postignuća, hobije i iskustva. A upravo to omogućuje ti Debatni klub EFZG-a koji prima nove članove do 4. studenog.

Nakon završetka fakulteta i zaslužene diplome važno je da u svome CV-ju istakneš svoje izvannastavne aktivnosti, postignuća, hobije i iskustva. A upravo to omogućuje ti Debatni klub EFZG-a koji prima nove članove do 4. studenog.

Ako si spreman upoznati mlade, proaktivne ljude koji ti mogu pomoći da tijekom studija stječeš nova znanja i iskustva, jedno od najboljih mjesta za to studentske su udruge. Debatni klub EFZG-a u ovom trenutku provodi regrutaciju te ti omogućava da preko jednog od njegova četiri funkcijska tima radiš na velikim projektima prepoznatim na razini Sveučilišta i u medijima, učiš o javnom nastupu i argumentiranju bez treme, budeš informiran o aktualnim temama te o njima samostalno raspravljaš, družiš se s kolegama s EFZG-a i ostalih fakulteta.

Tim HR & Education zadužen je za edukaciju svih članova, praćenje njihovog osobnog napretka te daljnje usavršavanje organiziranim posjetama poduzećima u svrhu konstantnog učenja te širenja horizonta. Također, organiziranje tjednih sastanaka kao i neformalnih druženja u svrhu zbližavanja članova sastavni su dio rada ovog tima.

Inovativnost i kreativnost ključni su segmenti tima Project Management. Osmišljavanje novih projekata te usavršavanje postojećih s ciljem stvaranja kvalitetne podloge za studente u njihovom osobnom razvoju glavni su zadaci tima. Krajnji cilj obuhvaća implementaciju modernog project managementa.

Upornost, snalažljivost te komunikativnost glavne su odlike članova tima Sales & Sponsorship. Sposobnost prenošenja vizije cjelokupne udruge potencijalnim sponzorima srž je posla koju obnašaju svi članovi. Slijedom tih aktivnosti, u konačnici dolazi i do sklapanja suradnji i partnerstva s poduzećima.

Glavna svrha tima PR & Marketing stvaranje je cjelokupne slike rada Debatnog kluba, njegovo brendiranje i predstavljanje projekata. Također, podrazumijeva izradu svih službenih materijala koji predstavljaju glavni oblik komunikacije s javnošću. Sastavni dio posla odnosi se i na komunikaciju s medijima te vođenje društvenih mreža kao i službene stranice udruge.

Nakon završetka fakulteta i zaslužene diplome važno je da u svome CV-ju istakneš svoje izvannastavne aktivnosti, postignuća, hobije i iskustva. Certifikati koje ćeš zaslužiti organizacijom projekata i učenjem o govorništvu ono su što će i službeno obogatiti tvoj životopis, a uz to ćeš upoznati kolege i prijatelje koji će obilježiti tvoje studentske dane i s kojima ćeš stvoriti uspomene za cijeli život.

Prijave za volontiranje u Debatnom klubu EFZG-a traju do 4. studenog. Zaprimaju se na poveznici

FOTO: PIXABAY