LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijavite radove online

Sveučilište u Zagrebu raspisalo natječaj za Rektorovu nagradu, evo do kada se možete prijaviti

Prijave se zaprimaju do petka, 30. kolovoza 2024. godine, do 16:00 sati. Pored online prijave, potrebno je dostaviti ispis prijavljenog rada i potpisano mentorovo obrazloženje u dva primjerka.

Prijave se zaprimaju do petka, 30. kolovoza 2024. godine, do 16:00 sati. Pored online prijave, potrebno je dostaviti ispis prijavljenog rada i potpisano mentorovo obrazloženje u dva primjerka.

Sveučilište u Zagrebu otvorilo je prijave za prestižnu Rektorovu nagradu za akademsku godinu 2023./2024. Studenti zainteresirani za sudjelovanje mogu prijaviti svoje radove putem online obrazaca dostupnih na službenoj mrežnoj stranici Sveučilišta.

Prijave se zaprimaju do petka, 30. kolovoza 2024. godine, do 16:00 sati. Pored online prijave, potrebno je dostaviti ispis prijavljenog rada i potpisano mentorovo obrazloženje u dva primjerka. Dokumentaciju treba predati Povjerenstvu za znanstveni rad i etiku u sobu broj 11, na ime Nikoline Bestić. Nakon zaprimanja, dokumentacija će biti proslijeđena Povjerenstvu za ocjene studentskih radova koje će izvršiti pregled i ocjenu prijavljenih radova.

Rektor Sveučilišta u Zagrebu Lakušić izabran u prestižnu radnu skupinu EUA, koju čini preko 900 sveučilišta



Studenti mogu pristupiti aplikaciji za prijavu koristeći svoj AAI@EduHr elektronički identitet. U slučaju problema s korisničkom oznakom ili zaporkom, savjetuje se obratiti administratoru matične ustanove za pomoć.

Studiraš pravo i fali ti praktičnog iskustva? Sada imaš priliku raditi na stvarnim slučajevima



Prije podnošenja prijave, studenti su obvezni pročitati Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akad. god. 2023./2024. te Pravilnik o dodjeli Rektorove nagrade.

Zagrebački PMF uvodi novi izborni kolegij za buduće stručnjake u farmaceutskoj industriji



Dodatne informacije, uključujući potrebne obrasce i pravila, možete pronaći na sljedećoj poveznici.
IZVOR: SVEUČILIŠTE U ZAGREBU
FOTO: CANVA PRO, ILUSTRACIJA