LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
tri vrste nagrada

Sveučilište u Splitu raspisalo natječaj za dodjelu Rektorove nagrade

Rektor Sveučilišta u Splitu svake akademske godine dodjeljuje Rektorovu nagradu studentu pojedincu, skupini studenata, studentskom zboru, studentskoj udruzi ili drugoj studentskoj organizaciji Sveučilišta u Splitu.

Rektor Sveučilišta u Splitu svake akademske godine dodjeljuje Rektorovu nagradu studentu pojedincu, skupini studenata, studentskom zboru, studentskoj udruzi ili drugoj studentskoj organizaciji Sveučilišta u Splitu.

Sveučilište u Splitu raspisalo je Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za studenta pojedinaca, skupinu studenata, studentski zbor studentsku udrugu ili drugu studentsku organizaciju Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2023/2024., a za postignuća u akademskoj godini 2022/2023.

Rektor Sveučilišta u Splitu, sukladno odredbama Pravilnika o Rektorovoj nagradi studentima Sveučilišta u Splitu, svake akademske godine dodjeljuje Rektorovu nagradu studentu pojedincu, skupini studenata, studentskom zboru, studentskoj udruzi ili drugoj studentskoj organizaciji Sveučilišta u Splitu. Rektorova nagrada dodjeljuje se jednom godišnje u pravilu prigodom Dana Sveučilišta u Splitu.

Sveučilište u Splitu donijelo odluku o troškovima studija za novu akademsku godinu, evo koliko ćete plaćati



Dodjeljuju se tri vrste nagrada: Rektorova nagrada za izvrsnosti (RNI), Rektorova nagrada za studentski znanstveni ili umjetnički rad (RNZUR) i Rektorova nagrada za posebna postignuća (RNPP). Pojedina vrsta Rektorove nagrade može se dobiti samo jednom, a odluka o dodjeli nagrade bit će objavljena na oglasnoj ploči Sveučilišta u Splitu i na mrežnoj stranici Sveučilišta 7. lipnja 2024. godine te se neće dostavijati sudionicima Natječaja na njihove adrese.

Sveučilište u Zagrebu raspisalo natječaj za Rektorovu nagradu, evo do kada se možete prijaviti



Prijave, odnosno prijedlozi, podnose se najkasnije do 24. svibnja 2024. godine na Rektoratu Sveučilišta u Splitu, Ured za administrativne poslove, pisarnicu i pismohranu na četvrtom katu ili preporučenom poštom s naznakom „Za rektorovu nagradu” na adresu Sveučilišta u Splitu, Ulica Ruđera Boškovića 31, 21000, Split. Prijave se mogu podnijeti i u elektroničkom obliku na e-adresu protokol@unist.hr, također s naznakom naslova „Za rektorovu nagradu”. Prijava podnesena elektroničkim putem smatra se podnesenom u trenutku kad je zabilježena na poslužitelju za slanje poruka. 

Na Sveučilištu u Splitu dva fakulteta dobila nove, renovirane prostore, evo kako izgledaju



Više informacija o Natječaju, uvjetima i potrebne obrasce možete pronaći na službenoj stranici Sveučilišta.
IZVOR: SVEUČILIŠTE U SPLITU
FOTO: DODJELA NAGRADA 2023. GODINE, SVEUČILIŠTE U SPLITU