LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Upisne kvote

Sveučilište u Splitu objavilo broj slobodnih mjesta za upis brucoša na jesenskim rokovima

Na nekoliko sastavnica splitskog sveučilišta više nema niti jednog slobodnog mjesta, a na sljedećim upisnim rokovima moći će se upisati 1036 studenata.

Na nekoliko sastavnica splitskog sveučilišta više nema niti jednog slobodnog mjesta, a na sljedećim upisnim rokovima moći će se upisati 1036 studenata.

Na Sveučilištu u Splitu nakon ljetnih upisnih rokova za upis u prvu godinu preddiplomskog studija u akademskoj godini 2020/2021. ostalo je 1036 slobodnih mjesta, od čega 827 na sveučilišnim studijima.

Kvote su popunjene na Kineziološkom fakultetu, Medicinskom fakultetu, Pomorskom fakultetu, zajedničkom studiju Farmacije Medicinskog i Kemijsko-tehnološkog fakulteta, studiju Arhitekture i urbanizma na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije, studiju Računarstva na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, a svega nekoliko mjesta ostalo je na Filozofskom fakultetu te Sveučilišnom odjelu zdravstvenih studija. 

Velik broj studenata imaju i studiji Hotelijerstvo i gastronomija i Mediteranska poljoprivreda te je za jesenski rok zainteresiranim budućim studentima na studiju Hotelijerstva i gastronomije u Makarskoj ostalo 9 mjesta, dok je za studij Mediteranske poljoprivrede ostalo 12 mjesta. Najviše slobodnih mjesta ostalo je na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (217), Prirodoslovno-matematičkom fakultetu (111), Pravnom fakultetu (83), Kemijsko-tehnološkom fakultetu (70), Ekonomskom fakultetu (67) te Umjetničkoj akademiji (50).

Sveučilište u Splitu obavijestilo je da je na preddiplomskim stručnim studijima ostalo ukupno 434 slobodnih mjesta i to na svim sastavnicama koje ih izvode. Najmanje mjesta za redovite studente na jesenskom roku ostalo je na Ekonomskom fakultetu (6) i FESB-u (19), a najviše na Upravnom studiju Pravnog fakulteta i Sveučilišnom odjelu za stručne studije.
FOTO: SVEUČILIŠTE U SPLITU