LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
YUFE savez

Sveučilište u Rijeci traži studentske predstavnike za YUFE Studentski forum!

Do 1. srpnja predaju se prijave za YUFE Studentski forum čijim će članovima postati dva riječka studenta.

Do 1. srpnja predaju se prijave za YUFE Studentski forum čijim će članovima postati dva riječka studenta.

YUFE (Young Universities for the Future of Europe) savez je nekoliko europskih sveučilišta i drugih organizacija, između ostaloga i riječkog sveučilište, a u sklopu saveza djeluje i YUFE Studentski forum koji sada traži pojačanje.

YUFE Studentski forum trenutno ima 30 studenata, po troje sa svakog sveučilišta te oni također sudjeluju u kreiranju programa i aktivnosti YUFE saveza. Sveučilište u Rijeci u potrazi je za dva studentska predstavnika koji će se priključiti YUFE Studentskom forumu i zajedno s kolegama s drugih europskih sveučilišta aktivno sudjelovati u radu YUFE saveza  te predstavljati riječke studentice i studente. Primarna zadaća novoizabranih studentskih predstavnika bit će sudjelovanje u različitim radnim skupinama YUFE saveza te pružanje studentske perspektive na aktivnosti koje se trenutno razvijaju. Radi zastupljenosti studenata svih razina studija, prednost pri prijavi za jednu od navedenih pozicija imat će studenti poslijediplomskih studija. 

Svoj životopis i motivacijsko pismo od maksimalno jedne stranice trebaš poslati do 1. srpnja 2020. na aleksandar.susnjar@uniri.hr. Nakon zaprimanja prijava s manjim brojem kandidata održat će se i razgovori putem online platforme, i to 3. srpnja 2020. kao završni korak u selekciji kandidata. Kriteriji su pri selekciji jezične kompetencije (pogotovo poznavanje engleskog jezika) te demonstrirana motiviranost kandidata za doprinos YUFE savezu sveučilišta. Više informacija o YUFE savezu i Studentskom forumu moguće je pronaći ovdje.
FOTO: PEXELS