LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski izbori

Sveučilište u Rijeci raspisalo studentske izbore za predstavnike studentskog zbora

Sveučilište u Rijeci poziva sve studente da se informiraju i aktivno uključe u izborni proces kako bi zajedničkim naporima izgradili još bolje sveučilište.

Sveučilište u Rijeci poziva sve studente da se informiraju i aktivno uključe u izborni proces kako bi zajedničkim naporima izgradili još bolje sveučilište.

Sveučilište u Rijeci, odlukom rektorice prof. dr. sc. Snježane Prijić-Samaržije, raspisalo je studentske izbore za izbor predstavnika u Studentski zbor Sveučilišta te studentske zborove sastavnica za mandatno razdoblje akademskih godina 2024./2025. i 2025./2026.

Izbori će se održati u petak, 28. lipnja 2024. godine, od 8 do 20 sati. Glasovanje će biti omogućeno preko online informacijskog sustava za elektroničko glasovanje, koji će biti dostupan na poveznici. Na toj stranici možete pronaći sve potrebne informacije o izbornom postupku i načinu glasovanja.

Potpisan Sporazum o suradnji između Sveučilišta u Rijeci i američkog sveučilištaStudentski izbori pružaju priliku studentima da sudjeluju u oblikovanju budućnosti svojeg sveučilišta i da njihov glas bude zastupljen u Studentskom zboru.

Dodjeljuju se jednokratne naknade studentima roditeljimaSvi studenti Sveučilišta u Rijeci pozivaju se da iskoriste svoje pravo glasa i sudjeluju u tim izborima, čime će doprinijeti kvalitetnijem studentskom životu i zastupanju svojih interesa.

Zbog „proceduralnih razloga” poništeni izbori za studentski zbor na HKS-uZa više informacija o samim izborima, kandidaturama i načinu glasovanja, posjetite službenu stranicu.
IZVOR: STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U RIJECI
FOTO: STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U RIJECI, STUDENTSKI IZBORI