LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Institut kralja Sedžonga 

Sveučilište u Rijeci poziva na semestar tečaja korejskog jezika - mogu ga upisati i građani!

Tečaj korejskog jezika u zimskom semestru nadolazeće ak. godine 2023./2024. mogu upisati svi zainteresirani studenti, djelatnici i građani.

Tečaj korejskog jezika u zimskom semestru nadolazeće ak. godine 2023./2024. mogu upisati svi zainteresirani studenti, djelatnici i građani.

Tečaj korejskog jezika i ove akademske godine provodi Institut kralja Sedžonga pri Sveučilištu u Rijeci. Upisati se mogu svi ljubitelji korejske kulture i jezika, uključujući studente, djelatnike i sve zainteresirane građane.
 

„U zimskom semestru polaznici će moći pohađati redovni tečaj korejskog jezika (razine A1-A2, B1), a moći će upisati i kraće, besplatne tečajeve posvećene osnovama korejskog jezika (abeceda) i korejskoj kulturi." - stoji na stranicama Sveučilišta u Rijeci.


Razine tečaja


1. Razina A1 (Sejong Korean 1): za početnike koji dosad nisu učili korejski jezik i/ili znaju samo osnove

2. Razina B1 (Sejong Korean 2): za početnike koji su položili razinu A1 (potreban certifikat kao dokaz)

3.Razina A2 (Sejong Korean 3): za početnike koji su položili razinu B1 (potreban certifikat kao dokaz)

Tečaj će se provoditi u sklopu redovne nastave u zimskom semestru i trajat će 15 tjedana, od 11. rujna do 24. prosinca. Cijena upisnine je 60 eura, a u cijenu je uključen i udžbenik za nastavu. Polaznici će dobiti podatke za uplatu nakon završetka prijava.

Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na poveznici.
 
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA