LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Razmjena studenata

Sveučilište u Rijeci objavljuje novi Erasmus natječaj!

Raspisan novi natječaj za razmjenu studenata, evo kako se prijaviti.

Raspisan novi natječaj za razmjenu studenata, evo kako se prijaviti.

Sveučilište u Rijeci, sutra 1. veljače, raspisuje Natječaj za mobilnost studenata radi studijskog boravka u zimskom semestru ili cijeloj akademskoj godini 2024./2025. u programu Erasmus+.
 


VEZANO: Studentski zbor UNIST-a i Savjet mladih zajedničkim snagama osigurali novčana sredstva zakinutim studentima



Studenti mobilnost mogu ostvariti u zemljama Norveškoj, Islandu, Lihtenštajnu, Srbiji, Makedoniji, Velikoj Britaniji ili Turskoj te ona mora biti ostvarena u razdoblju od 1. lipnja 2024. do 31. srpnja 2025.
 

Blended mobilnost

 

Studentska mobilnost traje najmanje 2 mjeseca, a najviše 12 mjeseci. Također, studenti preddiplomskog i diplomskog studija mogu, u dogovoru s inozemnom institucijom, ostvariti blended mobilnost, odnosno kratkoročnu fizičku mobilnost u trajanju od 5-30 dana uz obveznu virtualnu mobilnost prije, tijekom i/ili nakon fizičkog dijela mobilnosti. Takva vrsta mobilnosti mora na kraju rezultirati s minimalno osvojenih 3 ECTS boda.

Kratkoročnu fizičku mobilnost u trajanju od 5-30 dana bez obvezne virtualne mobilnosti mogu ostvariti i studenti na poslijediplomskom studiju.
 

Informacije vezane za prijavu

 

Rok za prijavu na natječaj je 4. travnja 2024. godine u 12 sati, a više informacija o natječaju i prijavima možete pronaći na poveznici.

FOTO: FOTO: UNSPLASH, ILUSTRACIJA