LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Otvoren treći krug natječaja

Sveučilište u Rijeci financira istraživačke projekte

Maksimalan iznos potpore je sedam tisuća eura.

Maksimalan iznos potpore je sedam tisuća eura.

Sveučilište u Rijeci raspisalo je treći krug natječaja financiranja znanstveno-razvojnih projekata u kojima sudjeluju članovi gospodarstva ili zajednice „UNIRI-INOVA“. Sredstva financiranja dolaze iz Programskih ugovora za financiranje znanstvene i umjetničke djelatnosti, a rasporedit će se ukupno do 35 tisuća eura. Prijave su otvorene do 10. listopada, a možete ostvariti potporu od 7 tisuća eura, piše Novi list.


O natječaju

 

Natječaj je osmišljen kako bi podržao financiranje ili sufinanciranje interdisciplinarnih istraživačkih projekata znanstvenika sa Sveučilišta u Rijeci, u partnerstvu i suradnji s dionicima iz odgovarajućeg inovacijskog ekosustava. Ovaj ekosustav uključuje partnere i sudionike iz različitih dijelova takozvane petorostruke inovacijske staze. Krajnji cilj je postizanje dvosmjernog transfera znanja i poticanja regionalnog ekonomskog i društvenog razvoja.

Natječajem se želi pružiti podrška ostvarivanju ciljeva te ostvariti Strategiju Sveučilišta za period od 2021. do 2025. godine, uočljivu kroz kvalitativne i kvantitativne pokazatelje. Također se želi što više integrirati Europsku strategiju za sveučilišta.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA