LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Brucoši

Sveučilište u Puli objavilo koliko je slobodnih mjesta za upis na jesenskom roku

Ako se želite upisati na Sveučilište Jurja Dobrile u Puli kao redoviti student na raspolaganju vam je jedno od ukupno 537 mjesta.

Ako se želite upisati na Sveučilište Jurja Dobrile u Puli kao redoviti student na raspolaganju vam je jedno od ukupno 537 mjesta.

Završio je ljetni upisni rok i došlo je vrijeme da maturanti koji nisu upisali fakultet na ljeto, a žele to učiniti najesen, ozbiljno zagriju stolicu i osiguraju si upis na fakultet, a ako to požele učiniti na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, mogu birati između 801, odnosno 537 mjesta.

Slobodnih je mjesta 633 na sveučilišnom studiju, 81 mjesto na integriranom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju, 88 mjesta na stručnom studiju, no od toga je za redovite studente slobodno redom: 420, 79, 39, odnosno ukupno, kako stoji na stranici, 537 mjesta.

Na Fakultetu ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković ostalo je 139 mjesta za redovite studente, na Filozofskom fakultetu ostalo je 139 mjesta, na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti 60 mjesta, na Muzičkoj akademiji 40 mjesta, na Fakultetu informatike 15 mjesta, na Odjelu za tehničke studije 51 mjesto, na Odjelu za prirodne i zdravstvene studije 7 mjesta i na Medicinskom fakultetu 45 mjesta.

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, Filozofski fakultet i Muzička akademija u Puli traže još dodatne provjere, o čemu više možete pronaći na poveznici

Sveučilište će unijeti rezultate upisnog roka do 11. rujna do 12 sati, a eventualne žalbe moći će se podnijeti do 14. rujna 2020. godine, nakon čega će, 15. rujna, izaći konačni rezultati.
FOTO: SVEUČILIŠTE U PULI/FACEBOOK