LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Treći „Dan karijera”

Sveučilište u Dubrovniku priprema studente za tržište rada

U četvrtak 25. veljače održava se treći po redu „Dan karijera” u Dubrovniku. Događaj je izvrsna prilika mladima da razviju vještine za budući profesionalni rad.

U četvrtak 25. veljače održava se treći po redu „Dan karijera” u Dubrovniku. Događaj je izvrsna prilika mladima da razviju vještine za budući profesionalni rad.

Sveučilište u Dubrovniku organizira treći Dan karijera koji će se održati 25. veljače 2016. u sveučilišnoj zgradi na adresi Lapadska obala 7. Dan karijera započet će u 10 sati panel-diskusijom na kojoj će sudjelovati predstavnici tvrtki: Coca Cola HBC Hrvatska, Dukat, Maistra, Adris grupa, Valamar Riviera hoteli, Jadranski luksuzni hoteli i Raiffeisen bankaa moderator će biti Krešimir Macan, PR stručnjak i vlasnik agencije za odnose s javnošću Manjgura.

Sudionici panel-diskusije i brojni poslodavci iz Dubrovačko-neretvanske županije i šire studentima će odgovoriti na pitanja: – Kako se uspješno integrirati na tržište rada? Kako se predstaviti poslodavcu i biti drugačiji kandidat i koje vještine moram posjedovati da budem uspješan?

Cilj je omogućiti izravnu komunikaciju gospodarstvenika i studenata, studente upoznati sa stanjem i prilikama na tržištu rada i pomoći im u uspješnoj integraciji na tržište rada. Naime, na ovaj se način studenti pripremaju za tržište rada i buduće zaposlenje još tijekom studija. Osim znanja koja dobiju na studiju, razvijaju i druge vještine prijeko potrebne u budućem profesionalnom radu.

Tijekom dana, prisutni će imati priliku upoznati se s predstavnicima tvrtki, raspitati se o mogućnostima stručne prakse, ali i stalnog zaposlenja. Tvrtke/institucije sudionicima će predstaviti svoju tvrtku, upoznati ih s trendovima u industriji u kojoj posluju i intervjuirati studente kao potencijalne kandidate za zaposlenje. Također, održat će se i više predavanja o osobnim iskustvima bivših, diplomiranih studenata Sveučilišta.

Dodatne informacije možete pronaći na Facebook događaju

FOTO: FACEBOOK/UNIDU