LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zaključci sjednice Rektorskog zbora

Sveučilište Sjever ide u korak s najnovijim trendovima u obrazovanju

Sudionici 11. sjednice Rektorskog zbora Republike Hrvatske iskazali su zadovoljstvo kvalitetom izvođenja nastave na Sveučilištu Sjever.

Sudionici 11. sjednice Rektorskog zbora Republike Hrvatske iskazali su zadovoljstvo kvalitetom izvođenja nastave na Sveučilištu Sjever.

Rektorski je zbor Republike Hrvatske u ponedjeljak, 28. kolovoza 2017. godine održao svoju 11. sjednicu u Sveučilišnom centru Varaždin. Osim domaćina sjednice, rektora Sveučilišta Sjever prof. dr. sc. Marina Milkovića i rektora te prorektora hrvatskih sveučilišta, sjednici su nazočili i ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak te njezin pomoćnik Stipe Mamić, državna tajnica Ministarstva znanosti i obrazovanja Branka Ramljak te predsjednik Rektorskog zbora Republike Hrvatske i rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Šimun Anđelinović.

Foto: Sveučilišni centar Koprivnica

U novouređenim prostorima Sveučilišnog centra Varaždin, koji znatno doprinose povećanju kvalitete nastave na Sveučilištu Sjever, Rektorski je zbor, između ostaloga, raspravljao o zajedničkom izvođenju studija, o vođenju kadrovske politike u sustavu visokog obrazovanja, o predstavljanju dizajna novih web stranica Rektorskog zbora RH te o molbi za podršku Rektorskog zbora RH kao suorganizatora znanstveno edukativne konferencije Uloga informacijske i komunikacijske tehnologije u izjednačavanju mogućnosti obrazovanja osoba sa invaliditetom.

Sudionici sjednice iskazali su zadovoljstvo radom, prostorima i kvalitetom izvođenja nastave na Sveučilištu Sjever te su naglasili kako je pokretanje novih diplomskih studija dokaz da se Sveučilište Sjever kontinuirano razvija i prati najnovije tehnologije i trendove u obrazovanju. 

FOTO: SVEUČILIŠNI CENTAR KOPRIVNICA