LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
novost u praktičnoj nastavi

Sveučilište i Studentski Centar u Dubrovniku osnivaju nastavnu bazu

Nova nastavna baza nastala je zbog redovitog izvođenja praktičnog dijela nastave.

Nova nastavna baza nastala je zbog redovitog izvođenja praktičnog dijela nastave.

Ugovor o suradnji Studentskog centra Dubrovnik i Sveučilišta u Dubrovniku potpisan je 10. listopada 2023. Skupa će raditi na ustrojavanju nastavne baze koja nastaje zbog redovitog izvođenja praktičnog dijela nastave i stručne prakse na određenim studijima.


Novosti u izvođenju praktične nastave Poslovne ekonomije

 

Studiji kojima će nastavna baza omogućiti izvođenje prakse su sveučilišni prijediplomski studij Poslovna ekonomija, smjer Turizam, Marketing i IT menadžment, stručni prijediplomski studij Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija, stručni prijediplomski studij Financijski menadžment te diplomski i stručni studiji.

Praktična nastava izvodit će se uz pomoć nastavnika Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju i vanjskih suradnika i zaposlenicima Studentskog centra prema izvedbenom planu studija.

Ugovor o suradnji potpisali su rektor Sveučilišta prof. dr. sc. Nikša Burum i ravnatelj Studentskog centra Dubrovnik mr. sc. Marko Potrebica.

Osim potpisnika, sklapanju ugovora nazočili su i prorektori prof. dr. sc. Nebojša Stojčić i izv. Prof. dr. sc. Sanja Žaja Vrbica, voditeljica Službe za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata dr. sc. Darija Vučijević i profesorica Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju prof. dr. sc. Ivana Pavlić.


FOTO: FOTO: SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU