LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Obrazovanje u inozemstvu

Sveučilišta iz cijelog svijeta sudjeluju na WEF-u; isti se odvija paralelno s Interliberom

Sve o obrazovanju i usavršavanju u inozemstvu svi će zainteresirani posjetitelji moći saznati na Zagrebačkom velesajmu kada će ujedno moći posjetiti i Interliber.

Sve o obrazovanju i usavršavanju u inozemstvu svi će zainteresirani posjetitelji moći saznati na Zagrebačkom velesajmu kada će ujedno moći posjetiti i Interliber.

U petak, 16. studenoga, i subotu, 17. studenoga, Zagreb će postati centar obrazovanja u inozemstvu. Navedenih će se datuma od 11 do 17 sati održati 4. po redu World Education Fair. Budući da se radi o dvama najposjećenijim danima Interlibera, njegovo je održavanje predviđeno u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma kako bi postao dostupniji učenicima i studentima koji će tako moći posjetiti oba događaja.

Očekuje se da će WMF posjetiti tisuće hrvatskih studenata i drugih zainteresiranih, a ponudit će im se brojne informacije o obrazovanju i usavršavanju u inozemstvu. Razne će prezentacije pokriti teme poput studiranja u Nizozemskoj i Velikoj Britaniji. Posjetitelji će saznati kako odabrati svoj posao iz snova i kako napisati dobro motivacijsko pismo. Isto tako, svi će dobiti najveći katalog sveučilišta u inozemstvu na hrvatskom jeziku te vodič o financiranju njihovog studija u kojem će moći saznati sve o stipendijama i ostalim mogućnostima financiranja koje nudi zemlja u koju žele ići studirati.

Ulaz na sajam, kao i sve popratne prezentacije i radionice, potpuno su besplatni. No potrebno je prijaviti se za sudjelovanje na poveznici

FOTO: PIXABAY