LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar u Sisku

Svečano otvorenje studentskog restorana u Petrinji

Studenti odsjeka u Petrinji Učiteljskog fakulteta u Zagrebu dobit će studentski restoran.

Studenti odsjeka u Petrinji Učiteljskog fakulteta u Zagrebu dobit će studentski restoran.

U utorak, 9. prosinca, u 10 sati na Trgu Matice hrvatske 12 održat će se svečano otvorenje studentskog restorana Studentskoga centra u Sisku Sveučilišta u Zagrebu na Odsjeku u Petrinji Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Uz dekana Učiteljskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Ivana Prskala i ravnatelja Studentskoga centra u Sisku Božana Šutala, očekuje se da će svečanom otvorenju studentskog restorana u Petrinji nazočiti ministar znanosti, obrazovanja i sporta prof. dr. sc. Vedran Mornar, rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras te prorektorica za studente, studije i upravljanje kvalitetom prof. dr. sc. Ivana Ćuković-Bagić.

Moderan dizajn i topli obrok po pristupačnim cijenama razlozi su veselja svih studenata koji studiraju u gradu Petrinji. Mnogi od njih često dolaze i iz udaljenijih krajeva Republike Hrvatske.

Svečano otvorenje studentskog restorana jedan je od znakova zajedničkih nastojanja okrenutih poboljšanju studentskoga standarda, čak i u kriznim vremenima.

FOTO: POSLOVNI.HR