LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Konačno počinju radovi

Sve spremno za obnovu domova

— Sutra će se potpisati ugovor sa izvođačima radova, a radovi će krenuti odmah. — javljaju iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

— Sutra će se potpisati ugovor sa izvođačima radova, a radovi će krenuti odmah. — javljaju iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu javljaju da će radovi na obnovi studentskih domova započeti u srijedu, 19. kolovoza. Radovi ipak kasne jer je njihov početak prvobitno najavljen za 18. kolovoza.

— Sutra će se potpisati ugovor sa izvođačima radova, a radovi će krenuti odmah. — javljaju iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Sudeći prema fotografijama iz Studentskog doma Stjepan Radić, sve je spremno za početak radova. 

Student predložio rješenje za prehranu na ljetnom smještaju – vlastita kuhinja s dostavom do soba u domu


Ovim potpisivanjem razriješit će se tek jedan dio priče koja već mjesecima muči mnogobrojne studente. Ostaje vidjeti kada će se radovi zapravo završiti da bi se studenti mogli useliti u toliko željene domske sobe.

Sanacijski upravitelj Studentskog centra, Pejo Pavlović, više je puta morao smirivati situaciju oko nejasnoća s rokovima obnove studentskih domova. Isprva se predviđalo da će se studenti moći useliti već do 1. studentog. Kasnije se taj rok pomakao do Božića, da bi danas na Dnevniku HRT-a bilo objavljeno kako domovi neće uopće biti useljivi ove godine

Objavljene konačne rang-liste: više od 23 tisuće novih studenata kreće na fakultete!


Neki izvori tvrde da je „realno” da će u punom kapacitetu domovi biti useljivi tek u veljači.

IZVOR: STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
FOTO: ESAVA