LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studij u inozemstvu

Sve o studiranju u SAD-u i dostupnim stipendijama na 8. EducationUSA Sajmu visokog obrazovanja

Američki koledži i sveučilišta predstavit će se ovog mjeseca hrvatskim učenicima i studentima na virtualnom sajmu.

Američki koledži i sveučilišta predstavit će se ovog mjeseca hrvatskim učenicima i studentima na virtualnom sajmu.

U utorak, 21. rujna 2021, od 18:30 do 21:00 sati održat će se osmi po redu EducationUSA sajam visokog obrazovanja, koji organizira Institut za razvoj obrazovanja (IRO), jedini ovlašteni centar globalne mreže EducationUSA u Hrvatskoj. Ove godine, drugi put zaredom, Sajam će se održati u online formatu, čime će biti dostupniji posjetiteljima i izvan Zagreba. 

Na Sajmu će američka visoka učilišta predstaviti svoje preddiplomske i diplomske studijske programe, objasniti postupak prijave na svoje programe, ali i dati informacije o stipendijama koje dodjeljuju međunarodnim studentima.

EducationUSA sajam visokog obrazovanja jedinstveno je događanje u Hrvatskoj namijenjeno svima koji žele dobiti više informacija o studiranju u SAD-u – prvenstveno studentima i učenicima, ali i roditeljima i nastavnicima. Svi posjetitelji ovog događanja imat će priliku razgovarati s predstavnicima američkih sveučilišta i koledža na njihovim virtualnim štandovima te na taj način iz prve ruke doznati korisne informacije o studiranju na pojedinim institucijama.

Na Sajmu će gostovati preko 35 izlagača iz raznih država SAD-a među kojima su i California, New York, Pennsylvania, Texas, Michigan, Illinois, Ohio. Od američkih sveučilišta hrvatskoj publici predstavit će se, između ostaloga, California State University San Bernardino, Columbia College Chicago, Minnesota State University Mankato, Northeastern University i University of Wyoming.

Posjetitelji će moći razgovarati i s predstavnicima community collegea – visokih učilišta koja nude dvogodišnje studijske programe – među kojima su primjerice Bellevue College, Joliet Junior College i Lane Community College.

Sudjelovanje na Sajmu je besplatno, a sve što je potrebno za posjet tom događanju je registracija na poveznici. Za više informacija o ovogodišnjim izlagačima, svi zainteresirani mogu posjetiti sljedeću web-stranicu
FOTO: UNSPLASH