LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Elitne obrazovne institucije

Suradnja s međunarodnom organizacijom BGA otvara globalne prilike za studente ekonomije ovog sveučilišta

Ova suradnja omogućava studentima i diplomantima Odjela za ekonomiju da steknu i primijene najnovija znanja i vještine koje su na cijeni na globalnom tržištu rada, te da aktivno sudjeluju u međunarodnoj mreži profesionalaca.

Ova suradnja omogućava studentima i diplomantima Odjela za ekonomiju da steknu i primijene najnovija znanja i vještine koje su na cijeni na globalnom tržištu rada, te da aktivno sudjeluju u međunarodnoj mreži profesionalaca.

Odjel za ekonomiju Sveučilišta u Zadru postigao je značajan uspjeh postavši članom Business Graduates Association (BGA), međunarodne asocijacije koja okuplja vodeće svjetske poslovne škole posvećene odgovornom upravljanju i cjeloživotnom učenju. Članstvo u BGA osigurava dodanu vrijednost i kvalitetu studijskim programima na Odjelu, potvrđujući njihovu usklađenost s globalnim trendovima i standardima u području ekonomije i menadžmenta, naglašavaju sa Sveučilišta u Zadru.

Pročelnik Odjela, doc.dr.sc. Jurica Bosna, ističe kako članstvo u BGA nije samo priznanje za dosadašnji rad i kvalitetu obrazovanja, već i velika odgovornost.

Međunarodna konferencija o evoluciji i razvoju živčanih sustava na Sveučilištu u Zadru


 

„Pridruživanjem BGA grupaciji, ne samo da podižemo standard naše edukacije, već studentima pružamo alate i resurse koji će im pomoći u profesionalnom razvoju. To uključuje besplatni pristup individualnom članstvu u BGA, s brojnim prednostima poput usluga izrade životopisa, funkcije traženja posla, procjena vještina, i mnogo više.” – objašnjava Bosna.


Sveučilište u Zadru partner na projektu kontrole kvalitete kopnenih voda pomoću AI-ja, dobili preko pola milijuna eura


Ta suradnja omogućava studentima i diplomantima Odjela za ekonomiju da steknu i primijene najnovija znanja i vještine koje su na cijeni na globalnom tržištu rada, te da aktivno sudjeluju u međunarodnoj mreži profesionalaca. Postavljanje Odjela za ekonomiju Sveučilišta u Zadru uz bok vodećim poslovnim školama potvrđuje kvalitetu njihovih programa i predanost obrazovanju koje zadovoljava najviše standarde.
IZVOR: SVEUČILIŠTE U ZADRU
FOTO: SVEUČILIŠTE U ZADRU