LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Dubrovniku

SUOČAVANJE S ANKSIOZNOŠĆU: Tri radionice za studente

Ciklus radionica „Ustani i (pro)govori!” namijenjen je studentima koji imaju strah od izlaganja, anksioznost i slično.

Ciklus radionica „Ustani i (pro)govori!” namijenjen je studentima koji imaju strah od izlaganja, anksioznost i slično.

Strah od javnog nastupa, znojni dlanovi, nelagoda u društvenim situacijama, samo su neki od problema o kojima će se učiti na ciklusu radionica Ustani i (pro)govori!. Radionice organizira Služba za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata Sveučilišta u Dubrovniku u suradnji s Društvom psihologa Dubrovnik.
 

Što vas očekuje?


U sklopu ciklusa provest će se tri radionice, koje su namijenjene razvijanju vještina suočavanja s anksioznošću kod mladih, stoji na stranici Sveučilišta u Dubrovniku.

Prvo zlato s Europskih sveučilišnih igara stiglo u džudu. Studenti briljirali i u kickboxinguEvo zašto bi se trebao/la prijaviti:

 

  • ako želiš smanjiti osjećaj nervoze ili nelagode u društvenim, situacijama i osjećati se više samouvjereno,
  • ako strahuješ od izlaganja ili odgovaranja, često razmišljaš kako izgledaš drugim ljudima,
  • ako ti je nelagodno i bojiš se uključiti u razgovor ili se bojiš kako bi se mogao osramotiti ispred drugih.
     

„Program je namijenjen prvenstveno studentima i provest će se u tri radionice od kojih je prva u petak, 3. studenoga, u 17 sati, na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Lapadska obala 7 (E5, čitaonica). – stoji u objavi.


Program će provoditi Anita Milanović Lambeta, psihologinja i licencirana kognitivno-bihevioralna terapeutkinja s akreditacijom/certifikatom Europskog udruženja za bihevioralno-kognitivne terapije (EABCT).

Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete do srijede, 1. studenog 2023. godine, slanjem e-maila na adresu: anitamila@gmail.com.

IZVOR: UNIDU WEB
FOTO: PIXABAY, ILUSTRACIJA