LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet šumarstva i drvne tehnologije

Šumarski fakultet financira studentske projekte s iznosima do čak 2 700 eura po projektu

Prednost će imati inovativni projekti koji se bave aktualnim globalnim i društvenim izazovima te su u skladu s istraživačkim prioritetima Fakulteta.

Prednost će imati inovativni projekti koji se bave aktualnim globalnim i društvenim izazovima te su u skladu s istraživačkim prioritetima Fakulteta.

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za financiranje studentskih znanstveno-istraživačkih i stručnih projekata za akademsku godinu 2024./2025., uz ukupni iznos sredstava od 22 tisuće eura.

Natječaj omogućava studentima da prijave projekte koji nisu dio redovnog studijskog programa ili postojećih istraživanja, uz najveći iznos financiranja od 2 700 eura po projektu. Svi zainteresirani studenti ili studentske udruge mogu se prijaviti pod uvjetom da projektna ideja ima snažan znanstveni odjek i uključi sudjelovanje na domaćem ili međunarodnom znanstvenom skupu, s minimalno tri promotivne objave o projektu na web stranici i društvenim mrežama Fakulteta. Prednost će imati inovativni projekti koji se bave aktualnim globalnim i društvenim izazovima te su u skladu s istraživačkim prioritetima Fakulteta.

Istražite mogućnosti za svoju budućnost: dođite na Zagrebački velesajam i otkrijte koje je zanimanje za vas



Prihvatljivi troškovi za financiranje obuhvaćaju materijalne troškove poput dnevnica, putnih troškova i smještaja, kao i nabavu literature te odlazak na radionice i ljetne škole neophodne za provedbu projekta. Također su pokriveni troškovi laboratorijskih analiza i diseminacije rezultata kroz skupove i časopise otvorenog pristupa. Ipak, natječajem neće biti pokriveni troškovi poput izdavačkih djelatnosti, kupnje računalne opreme, autorskih honorara, organizacije skupova te sitne istraživačke opreme koja je već dostupna u katalogu Fakulteta.

Povijesni dan za Učiteljski fakultet – na Svjetski dan učitelja na čelo fakulteta po prvi puta izabrana žena



Prijave su otvorene do 5. studenoga 2024. godine do 15.30 sati, a potrebno je poslati potpisani prijavni obrazac u PDF formatu, skeniran ili digitalno potpisan, na navedenu adresu. Svi uvjeti natječaja, kao i prijavni obrazac te istraživački prioriteti dostupni su ovjde.
IZVOR: FAKULTET ŠUMARSTVA I DRVNE TEHNOLOGIJE U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA