LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hajduk University Day

Sudjelujte u studentskom „cageball turniru” i osvojite bogate koje je osigurao Hajduk

Najuspješnije ekipe očekuju bogati poklon-paketi HNK Hajduka, što bi moglo dodatno motivirati studente za sudjelovanje na događaju.

Najuspješnije ekipe očekuju bogati poklon-paketi HNK Hajduka, što bi moglo dodatno motivirati studente za sudjelovanje na događaju.

Sveučilište u Splitu je najavilo proslavu svoje 50. godišnjice organizacijom posebnog događaja pod nazivom Hajduk University Day u suradnji s Hrvatskim nogometnim klubom HNK Hajduk. Ta proslava, koja će se održati u srijedu, 23. listopada 2024. godine, okupit će studentice i studente na cageball turniru, koji će se održati na poznatim terenima na krovu kampusa.

Splitski akademski sportski savez Unisport Split bit će zadužen za organizaciju turnira, a najuspješnije ekipe očekuju bogati poklon-paketi HNK Hajduka, što bi moglo dodatno motivirati studente za sudjelovanje na događaju. Taj događaj ne samo da slavi značajnu obljetnicu nego i jača zajedništvo i prijateljstvo među studentima kroz sport i zabavu.

Predstavnici najboljeg sveučilišta na svijetu posjetili Sveučilište u Splitu. Razgovaralo se o mogućoj suradnji


 

„Pozivamo vas da sudjelujete i pokažete svoj sportski duh u ovom posebnom danu posvećenom Sveučilištu i HNK Hajduku.” – kažu organizatori.


Splitski fakultet predstavlja inovativne Erasmus+ programe, uključujući Blended Intensive Programme i primjenu AI-ja


Prijave za turnir otvorene su do 22. listopada do 12, a broj prijava ograničen je. Sudionici će raspored natjecanja dobiti u utorak poslijepodne, ovisno o ukupnom broju prijavljenih ekipa.
IZVOR: SVEUČILIŠTE U SPLITU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA