LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Istraživači Ekonomskog fakulteta pozivaju

Sudjelujte u edukacijskom projektu o financijskoj pismenosti

Na Ekonomskom fakultetu ponovno se održava edukacijski projekt s ciljem povećanja financijske pismenosti i osnovnih financijskih znanja. Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu.

Na Ekonomskom fakultetu ponovno se održava edukacijski projekt s ciljem povećanja financijske pismenosti i osnovnih financijskih znanja. Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu.

Istraživači Ekonomskog fakulteta pozivaju sve studente Sveučilišta u Zagrebu na sudjelovanje u znanstveno-istraživačkom projektu osnovne financijske edukacije pod nazivom FLiP (Financial LiteracyinPractice). Cilj projekta je povećanje financijske pismenosti i osnovnih financijskih znanja studenata te se u okviru predavanja izlažu izdvojene teme iz područja osobnih financija.

Nakon uspješno organiziranih predavanja u ljetnom semestru ak. god. 2014/2015, ponovni krug edukacije za studente započinje u subotu 30. siječnja 2016. u 10 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (uz predviđeno trajanje do 12 sati). Otvorena je i mogućnost prijava za početak edukacije 6. veljače 2016. te će se ovisno o interesu studenata ponuditi mogućnost prijava za početak edukacije i u daljnjim terminima.

Za svaku grupu studenata predviđena su četiri termina predavanja (po dva školska sata u kontinuitetu svake naredne subote) kroz koje će se pokriti četiri dionice gradiva osnovne financijske edukacije. U terminu prvog i četvrtog predavanja provest će se anketa koja je sastavni dio znanstvenog istraživanja na ovom projektu.

Sudionici koji prođu sve faze edukacije bit će nagrađeni Cinestar darovnim kuponom (dvije ulaznice), edukativnim materijalima i certifikatom o pohađanju.

Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, i to preko linka za prijavu. Teme predavanja i druge informacije dostupne su na web stranici Ekonomskog fakulteta.

FOTO: ANITA KLASNIĆ