LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Sudjeluj u projektu koji te vodi u Milano

Do svibnja traju prijave za natjecanje koje će najboljim studentima omogućiti odlazak u Milano.

Do svibnja traju prijave za natjecanje koje će najboljim studentima omogućiti odlazak u Milano.

Intesa San Paolo u suradnji s Privrednom bankom pokrenula je projekt koji će pojedinim studentima omogućiti odlazak u Milano. Natječaj je osmišljen kako bi se studentima pružila prilika stvaranja projekta kojim će zainteresirati i zadovoljiti potrebe potencijalnih klijenata te tako steći potrebno iskustvo. Jedan od najvažnijih ciljeva projekta jest povezivanje lokalnih sveučilišta i Intesa San Paolo grupe radi bolje izrade akcijskih planova, uspješnih projekata te iskazivanja potencijala studenata. Jednako se tako studentima sudionicima ovog projekta nudi mogućnost zaposlenja u Intesa San Paolo grupi.

Svi studenti 3., 4. i 5. godine fakulteta imaju mogućnost prijave i sudjelovanja u ovom projektu, a uvjet je da im je prosjek ocjena veći od 3,5. Prijave traju do 4. svibnja ove godine nakon čega će komisija odabrati 12 najboljih kandidata koji će u timu po dvoje zajedno s mentorom raditi na zadanom projektu. Prijaviti se mogu studenti iz cijele Hrvatske koji nemaju više od 26 godina preko linka za prijavu.  

Sve detalje o natjecanju, uvjetima, ali i novosti vezane uz ovaj događaj možete pročitati na službenoj stranici Intesa San Paolo grupe ili na njihovoj Facebook stranici.

FOTO: STUDENT.PBZ.HR