LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Puli

Sudjeluj u izradi loga za majice i dresove za ovogodišnji STEM Games!

Otvorene prijave za izradu loga za ovogodišnji STEM Games!

Otvorene prijave za izradu loga za ovogodišnji STEM Games!

STEM Games jedno je od najvećih međunarodnih natjecanja koje okuplja najbolje studente iz STEM područja, a tijekom natjecanja uspješni studenti natječu se u znanju, sportu i e-sportu. 

Ove godine, natjecanje će se održati u Umagu od 12. do 17. svibnja.
 

Veliki značaj STEM Gamesa za Sveučilište u Puli


Ovo natjecanje predstavlja značajan događaj za Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, koje već nekoliko godina zaredom predstavlja i pridonosi promicanju znanstvenih disciplina, sportova i e-sportova među studentima. Sveučilište s velikim uspjehom sudjeluje na ovom natjecanju od 2018. godine.
 

Poziv za sve studente


Sveučilište u Puli otvorilo je vrata svim kreativnim studentima na sveučilištu i pozvalo ih da se pridruže njihovu timu u dizajniranju loga za majice i dresove za ovogodišnji STEM Games.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli UniPu - STEM games (@unipu_stemgames)

Najkreativnijeg studenta očekuje i nagrada


Rok je prijave do 11. veljače 2024., a student čiji je dizajn odabran kao najkreativniji bit će nagrađen putovanjem u Umag i majicom s logom koji je sam dizajnirao.
 

,,Ovim putem željeli smo otvoriti vrata svim kreativnim studentima na našem sveučilištu i pozvati ih da se pridruže našem timu u dizajniranju loga za majice i dresove na ovogodišnjim STEM Gamesima. Odabranom studentu se pruža prilika da ne samo doprinese vizualnom identitetu događaja, već i da bude nagrađen putovanjem u Umag i majicom s logom kojeg je dizajnirao," rekli su Nika Horvat, koordinatorica za provedbu projekta STEM Games i njen zamjenik Josip Siljan.

FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA