LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Budući domaćini i domaćice

Studentski zbor UNIZD-a poziva studente da se prijave na nesvakidašnji posao

Studentski klub u potrazi je za čak devet novih domaćina ili domaćica, koji će pomagati u organizaciji događaja i slično za određeni honorar.

Studentski klub u potrazi je za čak devet novih domaćina ili domaćica, koji će pomagati u organizaciji događaja i slično za određeni honorar.

Studentski klub Božo Lerotić u Zadru u potrazi je za domaćinima koji će svojom gostoljubivošću stvoriti ugodno okruženje za sve članove i goste kluba. Raspisan je natječaj za čak devet domaćina ili domaćica, a posao bi obavljali tijekom zimskog semestra u nadolazećoj akademskoj godini.

Domaćini su entuzijastični, komunikativni i odgovorni studenti, čija je dužnost pozdravljanje svih posjetitelja i članova, pružanje informacija o događanjima, programima i aktivnostima kluba. Također, pomažu u organizaciji događanja, poput koncerata, predavanja i tematskih večeri. 

,Pravo na sudjelovanje u natječaju imaju studenti/ice sveučilišnih preddiplomskih, diplomskih, integriranih diplomskih i preddiplomskih te stručnih studija koji/e studiraju na Sveučilištu u Zadru u statusu redovitog/e studenta/ice. – stoji na stranici Studentskog zbora UNIZD-a.


Studenti domaćini/ce Studentskog kluba dobivat će honorar preko student-servisa u iznosu od 4,50 eura po satu, najviše do 24 sati tjedno. Prijaviti se možete od 14. kolovoza 2023. do 14. rujna 2023. godine u 14 h, a prijave se šalju na e-mail adresu Studentskog zbora: ured.zbor.unizd@gmail.com, uz naznaku PRIJAVA NA NATJEČAJ-STUDENTSKI KLUB.

Detaljnije informacije o natječaju možete pronaći na poveznici.
FOTO: UNSPLASH