LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

Studentski zbor otvorio natječaje za voditelje ureda, za zamjenika pravobranitelja, članove domskih odbora

Do 4. studenog zaprimaju se prijave za obnašanje funkcija voditelja Ureda za znanost, Ureda za međunarodnu suradnju, Ureda za studentskog pravobranitelja, Ureda za studentski standard, za zamjenika pravobranitelja te za članstvo u domskim odborima. K tome, trajno je otvoren natječaj za članove Ureda SZ-a.

Do 4. studenog zaprimaju se prijave za obnašanje funkcija voditelja Ureda za znanost, Ureda za međunarodnu suradnju, Ureda za studentskog pravobranitelja, Ureda za studentski standard, za zamjenika pravobranitelja te za članstvo u domskim odborima. K tome, trajno je otvoren natječaj za članove Ureda SZ-a.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci raspisao je natječaje za obnašanje nekoliko različitih funkcija. Na njegovim je mrežnim stranicama tako moguće pronaći natječaje za izbor voditelja Ureda za znanost, Ureda za međunarodnu suradnju, Ureda za studentskog pravobranitelja (time i samog pravobranitelja) te Ureda za studentski standard. Ujedno, u potrazi je i za zamjenikom pravobranitelja te je otvoren javni poziv za odabir članova domskih odbora. 

Mandat voditelja navedenih ureda traje dvije godine, a prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Rijeci koji nisu razriješeni dužnosti kao članovi Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci odlukom Skupštine zbog neispunjavanja povjerenih dužnosti. Ujedno, dodatni uvjet koji moraju ispuniti kandidati Ureda za međunarodnu suradnju jest ostvarenih 60 ECTS bodova u posljednje dvije godine studija. 

Studentski je zbor u potrazi i za novim studentskim pravobraniteljem i zamjenikom, čiji mandati traju godinu dana, a pravobranitelj ujedno obnaša i funkciju voditelja Ureda. Uvjeti koje moraju ispunjavati kandidati jednaki su gore navedenim uvjetima koje ispunjavaju voditelji Ureda uz zajedničko ostvarenje 60 ECTS bodova u posljednje dvije godine studija.

Ujedno, studentski domovi Ivan Goran Kovačić i Trsat u potrazi su za najmanje trima članovima njihova odbora, čiji mandat traje godinu dana, a uvjet prijave ostvareni je smještaj u jednom od navedenih domova. 

Za svaki od navedenih natječaja za prijavu potrebno je priložiti životopis, motivacijsko pismo te potvrdu o statusu studenta. Osim navedenoga, na poveznici možete pronaći dodatnu dokumentaciju koja je različita za svaki natječaj i koju je potrebno priložiti. Prijaviti se možete elektronskim putem na odgovarajuće mail-adrese, a prijave su otvorene do 4. studenoga

Osim navedenih natječaja, onaj za članove Ureda Studentskog zbora stalno je otvoren. Za člana ureda, aktivnog studenta, može se prijaviti svaki student Sveučilišta u Rijeci koji nije razriješen dužnosti kao član Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci odlukom Skupštine zbog neispunjavanja povjerenih dužnosti. Za prijavu je potrebno priložiti ispunjeni obrazac P-1, životopis, motivacijsko pismo, potvrdu o statusu studenta i prijedlog aktivnosti Ureda za narednih godinu dana na odgovarajuće mail-adrese. Sudjelovanje u radu Zbora upisuje se u volontersku knjižicu, a detalje o aktivnostima pojedinog Ureda moguće je pronaći na pristupnici

Aktivno sudjelovanje mladih u društvu potiče Centar za razvoj mladih kroz projekt Kutak za informiranje mladih koji provodi u partnerstvu s Institutom za stručno usavršavanje mladih, a uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

FOTO: FACEBOOK