LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatsko katoličko sveučilište

Studentski zbor na HKS-u traži studentske predstavnike, evo do kada možete prijaviti kandidaturu

Studentski zbor se sastoji od dvanaest predstavnika studenata koji zastupaju sve razine studija na Sveučilištu, a njihov mandat traje dvije godine.

Studentski zbor se sastoji od dvanaest predstavnika studenata koji zastupaju sve razine studija na Sveučilištu, a njihov mandat traje dvije godine.

U petak, 6. rujna 2024. godine održat će se izbori za studentske predstavnike u Studentskom zboru Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Svi zainteresirani studenti su pozvani da se uključe i doprinesu aktivnostima Studentskog zbora, čime će imati priliku utjecati na poboljšanje studentskog života na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. Izbori će se provesti online.

Kandidati za studentske predstavnike mogu se prijaviti od trenutka objave obavijesti na mrežnoj stranici Sveučilišta, odnosno od 25. svibnja 2024. godine. Rok za podnošenje kandidatura ističe 26. kolovoza 2024. godine u ponoć. Studentski zbor se sastoji od dvanaest predstavnika studenata koji zastupaju sve razine studija na Sveučilištu, a njihov mandat traje dvije godine.

Drugi krug studentskih izbora na Sveučilištu u Rijeci, evo do kada je rok za kandidature



Međutim, postoje određeni uvjeti koje kandidati moraju ispuniti. Naime, student se ne može kandidirati ako u posljednje dvije godine studija nije prikupio minimalno 60 ECTS bodova (izuzetak čine studenti prve godine) ili ako ponavlja godinu tijekom studija. Za kandidaturu, svaki kandidat mora dostaviti popunjeni obrazac prijave za predstavnika ili zamjenika studentskog predstavnika, potvrdu s prijepisom ocjena, fotografiju, kratki životopis i kratko obrazloženje o razlozima za kandidaturu.

Odgođeni studentski izbori u Rijeci zbog organizacijskih poteškoća



Prijave se šalju na adresu elektroničke pošte studentski.izbori@unicath.hr. Lista kandidata bit će objavljena 28. kolovoza 2024. godine na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Sveučilišta.
IZVOR: HRVATSKO KATOLIČKO SVEUČILIŠTE
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA