LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Briga za privatnu imovinu studenata

Studentski zbor evidentira izgubljene stvari prilikom iseljavanja iz doma

Sveučilišni studentski zbor ističe da će istražiti sve mogućnosti nadoknade potencijalne štete nanesene studentima.

Sveučilišni studentski zbor ističe da će istražiti sve mogućnosti nadoknade potencijalne štete nanesene studentima.

Od nedjelje, kada su se iseljavali stanari smješteni u Studentskom domu Cvjetno naselje kako bi se oslobodio prostor za građane Zagreba čiji su domovi oštećeni u potresima, studenti vode borbu sa Studentskim centrom zbog svoje privatne imovine koju su, u slučaju da ju nisu uspjeli osobno pokupiti, njegovi djelatnici spremili u druge prostorije doma. Dio ih tvrdi da im poneke stvari nedostaju, a Studentski zbor odlučio je evidentirati takve slučajeve.

Vezano: Studenti pokrenuli peticiju kojom traže da institucije odgovaraju za gubitak njihove privatne imovine


– Molimo sve koji su preuzeli svoju imovinu iz skladišta Studentskog centra, ukoliko su uočili da im nešto od imovine koju su ostavili u sobi nedostaje, da ispune ovu anketu kako bi Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu imao evidenciju koliko je studenata izgubilo nešto od svoje imovine i o kolikoj se količini imovine radi. Studentski zbor Sveučilišta istražit će sve mogućnosti nadoknade potencijalne štete nanesene studentima. – objavio je Zbor.


Vezano: Iz SC-a tvrde da nisu mogli bolje zbrinuti osobne predmete studenata koje su iselili


Anketi se može pristupiti na poveznici. A iz Zbora dodaju i da su otvorili novu e-mail adresu posebno namijenjenu primjedbama na proces selidbe – selidba.szzg@gmail.com.

FOTO: PIXABAY