LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Rijeka

Studentski restoran Kampus uveo samoposlužni kiosk – do pizze i snackova u nekoliko klikova

Nakon skeniranja iksice, korisnici biraju između ponuđenih jela i prate daljnje upute na kiosku.

Nakon skeniranja iksice, korisnici biraju između ponuđenih jela i prate daljnje upute na kiosku.

Restoran Kampus u Studentskom centru Rijeka nudi svojim korisnicima novu opciju za brzo i jednostavno naručivanje hrane – samoposlužni kiosk. Kiosk je smješten uz mjesto gdje je nekoć bila pizzerija i omogućava studentima, kao i ostalim posjetiteljima restorana, da uz minimalan napor i bez čekanja u redovima naruče obrok.

Na kiosku je dostupan širok izbor, od nekoliko vrsta pizza do cijelog asortimana snackova. Dostupni su raznovrsni napitci, poput vode i sokova, kao i glavna jela, priloge, salate i dodatci jelima poput kečapa i drugih umaka.

Provedi ljeto u SAD-u: saznaj kako raditi i uživati u američkoj kulturi na informativnom predavanju u Rijeci


Sustav je jednostavan za upotrebu. Nakon skeniranja iksice, korisnici biraju između ponuđenih jela i prate daljnje upute na kiosku. Status svoje narudžbe mogu pratiti na ekranu iznad šanka, što im olakšava uvid u tijek pripreme. Time se skraćuje vrijeme čekanja, a proces naručivanja postaje još učinkovitiji.

Uvođenje tog kioska predstavlja korak naprijed u modernizaciji usluga, a cilj je omogućiti što ugodnije i praktičnije iskustvo svima koji dolaze u restoran Kampus. Ta usluga nije samo prilagodba suvremenim trendovima, već i odgovor na potrebe studenata koji žele praktičnu i brzu uslugu u pauzama između predavanja i obveza.

Evo što sa statusom članstva u Student servisu u novoj akademskoj godini ako studirate u Rijeci


 
IZVOR: STUDENTSKI CENTAR RIJEKA
FOTO: STUDENTSKI CENTAR RIJEKA / INSTAGRAM