LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Razvoj poduzetničkih ideja

Studentski poduzetnički inkubator prima nove članove

Do 22. studenog traju prijave za pristupanje Studentskom poduzetničkom inkubatoru. Buduće članove očekuje prostor za razvoj inovacija, podrška u realizaciji ideja, mentorstvo kao i sudjelovanje u različitim eventima.

Do 22. studenog traju prijave za pristupanje Studentskom poduzetničkom inkubatoru. Buduće članove očekuje prostor za razvoj inovacija, podrška u realizaciji ideja, mentorstvo kao i sudjelovanje u različitim eventima.

Studentski poduzetnički inkubator, koji djeluje pri Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, otvorio je prijave za novu generaciju u akademskoj godini 2020/2021. Pridružiti mu se mogu studenti s poduzetničkom idejom ili projektom, mladi poduzetnici početnici i startup organizacije do dvije godine starosti – pojedinačno ili u timu. 

Članstvom dobivaju tehnički opremljen co-working prostor u kojemu mogu razvijati svoje inovacije. SPI im kroz poslovnu akademiju, odnosno kroz različite tematske edukacije, na tjednoj bazi pruža uvid u proces realiziranja poduzetničke ideje. K tome, cijelo vrijeme imaju mentorsku podršku u razvoju poslovnih modela i projekata. Mentori su profesori s Ekonomskog fakulteta i poduzetnici iz različitih sektora gospodarstva.

Studenti isto tako dobivaju priliku za sudjelovanje na raznim eventima, natjecanjima i međunarodnim konferencijama. Dobivaju i podršku u pripremi za nacionalna i međunarodna studentska natjecanja. Tijekom cjelokupnog programa često se organiziraju i neformalna druženja u sklopu kojih svoje prve poslovne korake prezentiraju danas uspješni poduzetnici, što je ujedno izvrsna prilika za networking. 

Uz sve navedeno, Inkubator je i sam organizator mnogobrojnih događanja te konferencija, među kojima se ističu STup! (međunarodno sveučilišno startup natjecanje), Get in the Ring (natjecanje najinovativnijih poduzetnika s nagradnim fondom od 250 tisuća kuna i putom na svjetsko finale), GEW (Svjetski tjedan poduzetništva koji se obilježava svake godine trećeg tjedna u studenom), Smart City Challenge (hackathon na području pametnih tehnologija koji se organizira u suradnji s Gradom Splitom), Hack4Split (društveni hackathon kojem je cilj pronalazak rješenja za napredak naše lokalne zajednice).

Prijave su otvorene do 22. studenog 2020, a vrše se ispunjavanjem obrasca na poveznici. Za sva pitanja dostupna je e-adresa spi@efst.hr.

FOTO: PIXABAY