LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dvodnevno natjecanje

Studentski poduzetnički inkubator organizira Hack4Split, prijave su u tijeku

– Ovaj hackathon je namijenjen svim organizacijama, pojedincima i projektima koji stvaraju društvenu ili okolišnu vrijednost. – ističu organizatori.

– Ovaj hackathon je namijenjen svim organizacijama, pojedincima i projektima koji stvaraju društvenu ili okolišnu vrijednost. – ističu organizatori.

Studentski poduzetnički inkubator, koji djeluje pri Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splita, i ove godine organizira Hack4Split. Održat će se 17. i 18. travnja u coworking prostoru TBA.

Riječ je o dvodnevnom natjecanju osmišljenom s ciljem pronalaska i provedbe društveno korisnih inovativnih rješenja za dobrobit i napredak lokalne zajednice kroz danih 17 UN-ovih održivih ciljeva. 
– Ovaj hackathon je s jedne strane namijenjen svim organizacijama, pojedincima i projektima koji stvaraju društvenu ili okolišnu vrijednost, a s druge strane namijenjen je svim IT developerima, dizajnerima, projekt managerima, zabavljačima, kreativcima, piscima, fotografima i pokretačima promjena koji svojim idejama i vještinama mogu doprinijeti svojoj lokalnoj zajednici. – ističu iz Studentskog poduzetničkog inkubatora.
Pozivaju, dakle, sve pojedince ili timove koji imaju rješenja. Sudjelovati mogu i oni koji ideju još nemaju, a žele biti dio tima. Najbolje rangirane u konačnici očekuju i nagrade. 
–  Sudionici trebaju ponijeti samo svoja osobna računala, a za sve ostalo pobrinut će se organizatori. – ističu.
Prijave za sudjelovanje otvorene su do 11. travnja. Vrše se ispunjavanjem obrasca na poveznici ili na službenoj stranici Centra za društveno korisno učenje.
FOTO: PIXABAY