LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za sve udruge i studente s projektima

Studentski.hr organizira radionicu o PR objavama i društvenim mrežama

Predstavnici portala Studentski.hr održat će radionicu o PR objavama za medije, o društvenim mrežama te o načinu komuniciranja s medijima, institucijama i akreditiranju pojedinaca.

Predstavnici portala Studentski.hr održat će radionicu o PR objavama za medije, o društvenim mrežama te o načinu komuniciranja s medijima, institucijama i akreditiranju pojedinaca.

U subotu, 25. travnja 2015., u prostorijama Kluba studenata elektrotehnike i računarstva KSET (Unska 3, Zagreb) predstavnici portala Studentski.hr održat će radionicu o PR objavama za medije, o društvenim mrežama te o načinu komuniciranja s medijima, institucijama i akreditiranju pojedinaca.

Na radionici će o odnosu s medijima izlagati Ana Vlah, glasnogovornica portala Studentski.hr, koja će prisutnima objasniti razlike između odnosa s javnošću i odnosa s medijima te će otkriti kako uspješno napisati PR objavu.

Glavna urednica portala Leona Slatković Harčević će na primjeru dobrih i loših najava, koje je portal zaprimio za vrijeme djelovanja, objasniti koje informacije urednike i novinare najviše zanimaju i što se smatra suvišnim, a što poželjnim.

Sanja Kočiš, voditeljica Odjela za društvene mreže i marketing, prezentirat će dobre i loše najave na društvenim mrežama te će objasniti kako što bolje profilirati neki događaj.

S obzirom na to da portal ostvaruje dobru suradnju s Vijećem studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske, kao poseban gost izlagat će Maro Alavanja, voditelj Ureda za odnose s javnošću, koji će prisutnima pojasniti kako što uspješnije ostvariti odnose s javnošću, kako organizirati akreditiranje gostiju tijekom projekta i kako ostvariti uspješan kontakt s institucijama na primjeru samoga Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola.

Sudionici radionice će nakon izlaganja dobiti zadatak da napišu kratku objavu za medije i kratku najavu za društvene mreže kojom bi predstavili projekt kojega su trenutno dio.

Planirani početak radionice je u 12 sati. Prijaviti se mogu studenti koji su aktivni u studentskoj udruzi ili organiziraju određeni projekt, a prijave su ograničene na 50 sudionika. Otvorene su do srijede, 22. travnja 2015., putem mrežnog obrasca. U slučaju velikog interesa, radionica će se ponovno održati.

Za više informacija posjetite Studentski.hr, KSET ili pošaljite upit na leona@studentski.hr.

FB event

FOTO: STUDENTSKI.HR