LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nova studentska prostorija

Studentski dom „Cvjetno naselje” dobio svoju Družionu

Za studente s Cvjetnog i studentske udruge otvorena je nova prostorija za druženje. Postavljana su pravila korištenja, a donosimo ih u tekstu.

Za studente s Cvjetnog i studentske udruge otvorena je nova prostorija za druženje. Postavljana su pravila korištenja, a donosimo ih u tekstu.

Ovaj je mjesec, 1. veljače 2018, službeno otvorena Družiona u Studentskom domu Cvjetno naselje. Ova se studentska prostorija nalazi u 7. paviljonu te je dostupna za korištenje svim studentima koji žive u domu te studentskim udrugama. Otvorena je svaki dan od 8:00 do 1:00.

Na porti se nalazi tablica za rezervaciju termina u koju je potrebno upisati ime, prezime, JMBAG, broj paviljona i sobe, datum i vrijeme korištenja Družione te se potpisati. Studentske udruge mogu rezervirati termin preko domskoga odbora. Rezervacija je moguća maksimalno 2 puta mjesečno te može trajati do 3 sata, osim ako nije drugačije dogovoreno s domskim odborom. Željeni se termin može rezervirati za tekući mjesec, a za idući tek 5 dana prije njegova početka.

Studenti mogu u Družioni koristiti TV, internet i druge uređaje, služiti se namještajem i sanitarnim čvorom te unositi hranu i piće u umjerenim količinama. No zabranjeno je unositi i konzumirati alkohol, pušiti te koristiti opojna sredstva.

Prije korištenja prostorije pregledat će ju djelatnik Studentskog doma Cvjetno naselje kako bi provjerio stanje u kojem se prostorija ostavlja idućem korisniku. Važno je da nakon korištenja ostane čista. U suprotnom korisnik koji je rezervirao termin odgovara za štetu, ali i ostale osobe koje se bile u prostoriji odgovaraju solidarno. Ako je došlo do manje štete, uprava će korisniku izreći zabranu pristupa i korištenje prostorije na 2 mjeseca, a ako se radi o šteti većih razmjera, korisnik mora nadoknaditi štetu te mu je zabranjen pristup u tekućoj akademskoj godini.

Članak je nastao u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

FOTO: FACEBOOK / SC.UNIZG